Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 4 év korkülönbség sok?
ÖÖÖ.. ez a FELNŐTT párkapcsolatok kategória, nem a tinikategória.
Agyilag te hova sorolod magad, ha ilyen h..lyeségeket kérdezel?
hány éves vagy te? 11?
"Felnőtt" párkapcsolatok...
Most komolyan 4 éven problémázol?
És ha azt mondanánk, hogy sok, akkor inkább hagysz veszni egy kapcsolatot?
4 év kvára lóf asz, semmi dolog.
A szüleim között is 8 év korkülönbség van és jól megvannak már lassan 30 éve egymással. Nagyszülőkről nem is beszélve ugye...
Hosszú távon nekem is a fejemben van hogy akár 10 évvel fiatalabb nővel is (mondjuk nem éppen most ennyi idősen 10 évvel fiatalabbal, de néhány év múlva már igen)
25/F
30F 20L kicsit fura lenné még, sok esetben egy 20L még elég éretlen egy 30F hez.
de 35F 25L már elmegy. Általában egyetem után, mikor már dolgoznak egy két évet a lányok/nők akkor valahogy felnőttebbé vállnak és átértékelik a dolgokat, és simán működhet egy 35F 25L kapcsolat.
De ha a nagyszüleinket nézzük, Ott 16L 26F is volt és máig is boldogan meg vannak. De az más kor volt. Ott sokkal fiatalabban érett mind két fel felnőtté. Szerintem a mi és az utánunk következő generációk túlzott kényelemben élünk és túl későre edz minket az élet igazi felnőtté már ha felnövünk egyáltalán vala is vagy csak túlkóros nagy gyerekek maradunk.
30F
Megkérdezhetném hány éves vagy és a kiszemelted mennyi?:)
Írhatod priviben is csak egy kis segítséged adnék.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!