Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

A barátnőm 14 éves én pedig 20 vagyok. Amikor először megláttam olyan 17-18 évesnek nézett ki, nagyon szép, és nagyon szeretem:)

Szerintetek sok a 6 év különbség?

2017. márc. 5. 09:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Ebben a korban igen.
2017. márc. 5. 09:36
 2/29 anonim válasza:
Ha együtt lesztek még 3 év múlva is, akkor már nem, most annak tűnhet, de pl, ha ő 20 lesz te 26 akkor már nem :) kitartás ;)
2017. márc. 5. 09:39
 3/29 anonim ***** válasza:

A mai fiataloknak már nem tabu a szexualitás, már 14 éves korban sem. De Te 20 éves vagy, ilyen jellegű vágyakkal tele, amit nem biztos,hogy ez a lányka még nagyon szeretne teljesíteni...

A baráti társaságotok, a család elfogadja a kapcsolatotokat?

Ha mindenben egyetértetek, egyformán szeretnétek ezt a kapcsolatot rajta, de Neked kell irányítani, koordinálni ezt az egészet.

2017. márc. 5. 09:46
 4/29 anonim ***** válasza:
Ha ez a legjobb érv, hogy szép, akkor érzelmi intelligenciát tekintve simán egy szinten lehettek. Egyébként 10 és 20 között szerintem 3 év is sok. Olyan szakadékok vannak 14 és 17 között is már érzelmileg és értelmileg, hogy kb még csak nem is egy nyelvet beszélnek.
2017. márc. 5. 09:56
 5/29 A kérdező kommentje:
Nagyon értelmes a barátnőm, fel sem tűnik az, hogy 6 évvel fiatalabb, mert annyira érett belül és kívül is. 5 hónapja vagyunk együtt, és a szexben is benne van, tehát tényleg olyan mintha velem egykorú lenne. A szüleink pedig nem szólnak bele, mert látják, hogy szeretjük egymást.:)
2017. márc. 5. 10:15
 6/29 anonim ***** válasza:

Akkor nem is kérdés a kérdés!

Bár én továbbra is azt mondom,hogy a 14 éves lány még szinte gyerek, bármennyire felnőttesen gondolkodik. Elvileg majd most ballag az általánosból? Ne mond nekem,hogy Hozzád hasonlóan gondolkodik, mert eleve más az élettere, az érdeklődése ennyi idősen mint neked 20 évesen.

2017. márc. 5. 10:25
 7/29 anonim ***** válasza:

Igen, ezek a lányok külsőre 20-25-nek is elmennek. Pár éve egy gyakorlaton a szülészeten viziteltünk, ahol egy 14 éves forma 25 hetes terhes kislány is volt. Persze a lány simán kinézett vagy 18-20-nak. Az arcán azonban látszott, hogy halálra van ijedve. Akkor tudatosult bennem először, hogy hiába akarnak felnőtt nőnek kinézni, ezek a kislányok belül mélyen még iszonyúan gyerekek.

Szerintem igen, sok. Ha te érett gondolkodású lennél, akkor nem kezdenél ekkora lánnyal. De mivel kikezdesz, valószínűleg elég éretlen vagy, így még nagyobb "veszélyt" jelentesz rá.

2017. márc. 5. 10:35
 8/29 A kérdező kommentje:

Igen most fog ballagni általánosból. Amúgy néha olyan mintha a gyerekem lenne, mert néhány dologban tudatlan egy kicsit, de én nekem ezt tetszik, hogy én irányítok:)

Nagyon szeretem, és ő is így van ezzel:)

Köszi a válaszokat, jöhetnek még!

2017. márc. 5. 10:40
 9/29 anonim ***** válasza:
Na igen, ezért kell ilyen fiatal, naiv kislány Neked...
2017. márc. 5. 10:42
 10/29 A kérdező kommentje:
Amúgy ez baj szerintetek, hogy ilyen vagyok?:)
2017. márc. 5. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!