Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

A barátnőm 14 éves én pedig 20 vagyok. Amikor először megláttam olyan 17-18 évesnek nézett ki, nagyon szép, és nagyon szeretem:)

Szerintetek sok a 6 év különbség?

2017. márc. 5. 09:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen ebben a korban ez nem sok, hanem rengeteg! Az a kislány még csak egy gyerek!! Bármennyire is idősebbnek néz ki, akkor is csak egy 14 éves kislány. És az, hogy szexeltek.....Jó ég, hova fajul a világ. Nálad Oke, 20 éves vagy, de egy 14 évesnek még a barátnőivel kéne szórakoznia, átmenni egymáshoz, körmöt festeni, mozizni, nem pedig szexelni.. Én húgom is pár hónap múlva 14, de ha benyögné, hogy barátja, aki ráadásul 20 éves, már azért le lenne szedve a feje, na de hogy már szexel. Kapna olyat, hogy a másikat a fal adná. Gratulálok a szüleinek is, hogy ezt engedik.
2017. márc. 5. 15:40
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem is pedofíliát írtam és a téged ért tragédia még biztosabbá teszi a dolgot, ahogy írtad is a teljesen pubertált lányok/nők a tragédiára emlékeztetnek, a fiatalabb lányoknál felvehető kvázi apaszerep kellően eltávolít ettől. Tényleg menj el pszichológushoz, kérlek.
2017. márc. 5. 15:41
 23/29 anonim ***** válasza:

Szomorú az elsőkapcsolatos történeted, de úgy gondolom,hogy ez talán csak Neked magyarázat a történtekre, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Azt a lányt megőrzöd az emlékedben,és attól ismerkedhetnél korodbeli lányokkal. Ha ez mégsem megy az általad említett ok miatt akkor inkább fordulj pszichológushoz,hogy fel tudd dolgozni a Veled történteket.

Ez a lányka még kb. 10 év múlva lesz olyan korban,hogy családot alapítsatok. Addig járni fog középsuliba, vélhetőleg fősulira, és gondolod,hogy majd végig kitart melletted és nem kell Neki más? Rá fogtok unni egymásra, nem fog a végtelenségig működni ez így.

2017. márc. 5. 15:47
 24/29 anonim ***** válasza:
Ezek mind kifogások amiket írsz kérdező. Bizonygatod magadnak hogy ez a normális amit csinálsz, pedig nagyon nem az.
2017. márc. 5. 16:11
 25/29 A kérdező kommentje:

:(

És szerintetek mi lenne a jó megoldás? Elbúcsúzni egymástól, és azt mondani neki, hogy keress a te korosztályodból fiút?:(

Én pedig éljem le az életemet egyedül?

2017. márc. 5. 16:21
 26/29 anonim ***** válasza:
Akkor sem normális. Az apja helyébe agyonvernélek.
2017. márc. 5. 23:00
 27/29 anonim ***** válasza:

Csak megjegyzem érdekességképp, hogy Shakespeare Rómeó és Júlia c. drámájában Júlia 13 éves. Kétszer is elhangzik, apjától, és a dajkájától, hogy még nem töltötte be a 14-et. Rómeó kora nem derül ki. Szex nyilvánvalóan volt köztük.

Általánosban volt egy osztálytársnőm, aki a ballagásról az anyakönyvvezetőhöz vonult (kis túlzással), szóval még azon a nyáron férjhez ment.

2017. márc. 5. 23:18
 28/29 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben, igen sok...
2017. márc. 6. 14:15
 29/29 anonim válasza:
Még mindig együtt vagytok?
2019. jún. 6. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!