Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 6 év korkülönbség?
A barátnőm 14 éves én pedig 20 vagyok. Amikor először megláttam olyan 17-18 évesnek nézett ki, nagyon szép, és nagyon szeretem:)
Szerintetek sok a 6 év különbség?
Szomorú az elsőkapcsolatos történeted, de úgy gondolom,hogy ez talán csak Neked magyarázat a történtekre, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Azt a lányt megőrzöd az emlékedben,és attól ismerkedhetnél korodbeli lányokkal. Ha ez mégsem megy az általad említett ok miatt akkor inkább fordulj pszichológushoz,hogy fel tudd dolgozni a Veled történteket.
Ez a lányka még kb. 10 év múlva lesz olyan korban,hogy családot alapítsatok. Addig járni fog középsuliba, vélhetőleg fősulira, és gondolod,hogy majd végig kitart melletted és nem kell Neki más? Rá fogtok unni egymásra, nem fog a végtelenségig működni ez így.
:(
És szerintetek mi lenne a jó megoldás? Elbúcsúzni egymástól, és azt mondani neki, hogy keress a te korosztályodból fiút?:(
Én pedig éljem le az életemet egyedül?
Csak megjegyzem érdekességképp, hogy Shakespeare Rómeó és Júlia c. drámájában Júlia 13 éves. Kétszer is elhangzik, apjától, és a dajkájától, hogy még nem töltötte be a 14-et. Rómeó kora nem derül ki. Szex nyilvánvalóan volt köztük.
Általánosban volt egy osztálytársnőm, aki a ballagásról az anyakönyvvezetőhöz vonult (kis túlzással), szóval még azon a nyáron férjhez ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!