Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Shamash kérdése:

Szerintetek mennyire gáz, ha belezúgtam egy nálam 18 évvel fiatalabb nőbe?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk néhány hónapja, és néhány hét leforgása alatt végzett velem. Nem történt semmi különös, csak néha - amikor a munka engedte - beszélgettünk. Mellesleg álmaim nőjéről van szó, aki testileg, lelkileg, stílusilag, zeneileg, felfogásilag is megüti nálam a főnyereményt.

Soha nem éreztem még ilyen mardosó érzést, és életemben először érzem a viszonzatlan szerelem keserű ízét is. Sajnos nem tudtam magam visszafogni, és elmondtam neki, hogy mit is érzek pontosan iránta, és hogy mennyire. Azóta mintha ő is megzavarodott volna. Mintha kerülne, de ugyanakkor néha megvillantja a mosolyát is felém, amikor beszélünk, akkor meg mintha össze lenne zavarodva. Van egy párja, akivel nincs túl jó viszonyban, lehet hogy el is hagyja.

Érdekelne, hogy ki mit gondol? Nyomuljak tovább, startoljak-e rá még jobban, ezzel azt kockáztatva hogy megutál, vagy fogjam k.rvára vissza magam, és várjam meg hogy ő lép-e valamit ezek után?

Arra is kíváncsi lennék, hogy mit szóltok ehhez az egészhez? Tabu vagy nem tabu egy húszas éveinek közepén járó nő a számomra? Nem leb.szást várok, hanem tanácsot. Köszönöm!

2017. márc. 11. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Api te hany eves vagy?
2017. márc. 11. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha tényleg mardos az érzés - ahogy írod -, akkor semmiképp se hagyd veszni, mert lelkileg belerokkanhatsz, belebetegedhetsz. A reménytelen szerelem a világ legótvarabb érzése, semmi sem fogható hozzá. Szerintem jó esélyekkel indulsz, a fiatal lányok jó része imádja a jóval idősebb pasikat. Semmiképp sem tabu, sőt, és negyvenes pasiként szerintem nagyobb erőfeszítések nélkül be fogod tudni hálózni. Hajrá!
2017. márc. 11. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Tabu?

Már miért lenne tabu, ha megüti, sőt túlszárnyalja azt a szellemi szintet, ami számodra elvárható és te is fiatal vagy még?

Én még megkockáztatnék egy beszélgetést, amiben elmondanám, hogy az érzéseid változatlanok, de nem akarsz nyomulni, különös tekintettel a még rendezetlen párkapcsolatára.

Kérdezd meg, hogyha egyedül lenne, lenne e esélyed nála, mert akkor türelemmel vársz rá egy ideig.

Ha nincs esélyed, azt is mondja meg bátran, mert akkor nem dédelgetsz magadban felesleges reményeket.

A kommunikáció csodákra képes! :)

Sok sikert!

2017. márc. 11. 12:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat, már lángol is a Solar Plexusom! :D

Amúgy az idén leszek 45.

2017. márc. 11. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
neked jobb a helyzeted, én is belezúgtam egy 18 évvel fiatalabba, de én 28 vagyok :O :D
2017. márc. 11. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is kb így kezdőzött, lett két szép gyerek, de a hülye családja... szóval már nem vagyunk együtt.
2017. márc. 11. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Majd pàr év múlva megtudod mennyire gàz egy olyan kapcsolat,ahol a nő a gyereked lehetne.Màr ha összejöttök,nekem nem úgy tűnik az íràsod alapjàn hogy a làny is odavan érted.Szerintem beszélj vele,de ne nyomulj.
2017. márc. 11. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
#7, nálatok mi volt a gáz?
2017. márc. 11. 13:14
 9/9 A kérdező kommentje:

7-esnek

Valóban, én sem tudom eldönteni, hogy mennyire zavarja a dolog, de zavarja, az biztos. Úgy tűnik hogy kollégaként bír engem, de valahol a hatodik érzékem, intuícióm azt súgja, hogy annyira azért nem bír, hogy össze is szűrje velem a levet. Ennek a kérdésnek utánajárok a jövő héten.

2017. márc. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!