Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elvesztette az erdeklodeset,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztette az erdeklodeset, van meg remeny?

Figyelt kérdés

Megismertem egyferfit , akinek nagyon bejöttem de sokszor szokasomtól elteröen eleg sokat " herotoltam" magam , , elmeseltem 1 honap utan h 20 kilot fogytam , alt buszkebb vagyok minthogy ilyeneket mondjak magamrol de ugy ereztem h nem erdekel bevallalom , sokat vicceltem is a sajat kontòmra , h szereted a köver csajokat stb magamra célozva, stb meg h miert nem igenyesebb magara miert velem akar talizni , szoval lehet kicsit túlzottan nyomult es kisse untam neha es azerr mondtam ilyeneketz

Tudom hulyeseg volt

Mostanra felszivódott , mem jelentkezik mar.

Csinos vagyok es adok magamra nem tudom miert mondram ilyeneket .

Szerintetek van meg remeny h meg ramir ?

2017. márc. 17. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Én tényleg annak vagyok a híve, hogy a pasi kezdeményezzen. És azt is veszem le ebből az írásból, hogy huzamosabb ideig beszéltetek. De te ezt hogy képzeled? Innentől kezdve mindig ő ír majd? Te meg sem mukkanhatsz, csak reagálhatsz?

írj már rá és beszéld meg vele, ha már próbáltad kicsit taszítani. Más basszus 1 negatív észrevételből ért, hogy kopjon le. Ne csodálkozz ha többször is megkapta és még próbálkozott utána, de feladta. Sőt, elég kitartó lehetett.

2017. márc. 17. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Többször probaltam ezzel az önsározással lekoptatni de utolag javitani probaltam , es en is rairtam parszor de mar nem valaszol . 1 hete nem irt semmit en 3 szor irramra azt hiszem elég is
2017. márc. 17. 20:55
 3/3 mikeXxX ***** válasza:
Én válaszolok szívesen mivel több hasonló szituban is voltam mostanság ! Ott a baj hogy a legtöbb nő elvárja csak a férfi írjon neki mindig nos én úgy gondolom ha már volt jó pár levelezés és beszélgetés valamint a nő valamiféle lerázó stílust csinál (nálad az önsározás ) de ez lehet bármi más is akkor én általában lekopok és nem írok ha annyit sem érek hogy magától kezdeményezzen egy beszélgetés az a bizonyos nő akivel beszélgettem vagy írogattam akkor én minek keressem minek fussak egy busz után ami nem akar felvenni de az is lehet én vagyok túl büszke nem tudom de úgy gondolom egy kapcsolat attól kapcsolat ha mindkét fél tesz érte !
2017. márc. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!