Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek van olyan, aki egyszer már elvesztette az igazán hozzá való társat, aztán mégis talált egy újat?
Figyelt kérdés
Több éve már, hogy nem vagyunk együtt és egyre reménytelenebbnek tűnik, hogy találok hozzá foghatót...2015. dec. 16. 13:59
1/9 anonim válasza:
Szinte mindenki így jár, van aki talál, van aki nem.
2/9 anonim válasza:
A hozzá foghatót keresed,ez a baj.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem a hozzá foghatót, hogy olyan, mint ő. Hanem, hogy olyan szinten legyen a kapcsolatunk, legyünk annyira egy hullámhosszon.
2015. dec. 16. 14:13
4/9 anonim válasza:
Őt keresed minden pasiban,azért.
5/9 A kérdező kommentje:
Te most direkt nem akarod érteni, amit írok? :) Most írtam, hogy nem erről van szó. Egyébként nem nő vagyok.
2015. dec. 16. 14:24
6/9 anonim válasza:
Lehet nem ideillő a kérdés, de miért nincs rá esély, hogy újra együtt legyél vele?
7/9 A kérdező kommentje:
Azóta eljegyezték.
2015. dec. 16. 16:51
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Hány évig voltatok együtt, hogy ekkora benyomást tett rád? Még érzel iránta valamit? Hány éves vagy?
9/9 A kérdező kommentje:
5 évig voltunk együtt, de tovább tudtam lépni amennyire lehet. 28 vagyok egyébként.
2015. dec. 16. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!