Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól döntöttem szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki belém szeretett. Tudom, mert elmondta.

Közben én kapcsolatban vagyok, de nem túl boldog.

Nekem is fontos lett ez a másik lány, és megszerettem, mégsem tudok kilépni a kapcsolatomból.

A lánnyal emiatt megszakítottam a kapcsolattartást.

Próbálom meggyőzni magam, hogy kitartok a párom mellett, hogy nem is olyan rossz vele, de ha nagyon őszinte vagyok magamhoz, akkor rohadtul magányos vagyok mellette, és sokat gondolok a másik lányra még mindig.

Mit tegyek? Gyáva vagyok feladni a biztosat, igazából sokszor estem már pofára, nem bízom abban, hogy lehetek happy, hogy működhet egy új kapcs., de mégis veszettül hiányzik a másik lány.

2017. márc. 16. 17:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyáva vagy és megalkuvó.
2017. márc. 16. 17:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Simán hagytad, hogy közel kerülj érzelmileg a másik lányhoz (ami nem 2 nap alatt történik meg..), ahelyett, hogy a jelenlévő kapcsolatodat próbáltad volna rendezni. Szánalmas a gyávaságod és még szánalmasabbak a kifogásaid, meg is érdemled, hogy boldogtalan vagy.
2017. márc. 16. 18:00
 13/20 A kérdező kommentje:

próbáltam rendezni a kapcsolatomat, szakember segítségét is kértük.

valóban nem 2 nap alatt kerültem a másikhoz közel, de figyeltem arra, hogy ne szeressek belé.

ő szerencsétlen fullra belém zúgott.

2017. márc. 16. 18:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem gondold át a mostani kapcsolatodat. Miért távolodtatok el? Ez visszafordítható? Hiányzik olyan a kapcsolatotokból, ami soha nem is lesz meg, hiába dolgoztok érte mindketten? Ha meg lehet javítani, akkor tedd. A másik lánnyal pedig szakítsd meg a kapcsolatot, vagy ne vedd fel újra, ha már nem beszéltek.

Ugyanakkor ha úgy érzed, vegetál a kapcsolatotok mostani barátnőddel, és nem tudjátok, vagy már nem akarod rendbehozni, akkor merj lépni, különben életed végéig így fogsz élni. Függetlenül attól, hogy a másik lánnyal lesz végül valami, vagy sem.

Röviden: gondolkozz, tisztázd magadban az érzéseidet, határozd el magad, vidd véghez.

2017. márc. 16. 18:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Jókat javasoltok ám neki...gondolkozzon, döntsön. Mást se csinál, csak vergődik a saját maga által felépített börtönében, korlátaiban... Nem is értem. Te félsz szeretni. Tudtad?! " Mindent elkövettem, h ..." Mi ez a beszabályozottság, kinek akarsz megfelelni, miért félsz szeretni? Hm? ..
2017. márc. 16. 18:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Jól írják,gyáva vagy...de nagyon!!!!

Ha nem szereted akkor minek vagy együtt barátnőddel?Komolyan nem értem,hogy ha nem szeretsz valakit akkor mi tart még mellette?Ennyire beszari vagy?Ennyire életképtelen?

Embereld meg magad és szakits a mostani barátnőddel.Legalább az ő érdekében,add meg neki az esélyt ,hogy megtalálja azt akit szeretni tud majd újra és akivel boldog lesz.

Te pedig ezzel az újjal kezdj bele a dologba ha akarod.

2017. márc. 16. 19:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát én itt csak a barátnővel tudok együttérezni, és nem irigylem, mert sajnos voltam ilyen helyzetben. Az exem eltávolodott tőlem, nem találtuk a visszautat, szerintem ő nem is igazán akarta. Közben hasonló ügybe keveredett, mint te. Hát elárulom, hogy az elhanyagoltság, a társas magány ezerszer rosszabb, mint a szakítás.

Az én exem is félt szakítani, vagy neki túl kényelmes volt... mikor kiderült, hogy ő már kb. semmit nem érez irántam, közölte, hogy ő így le tudna élni egy életet. Én nem tudtam. Úgyhogy én szakítottam. Hosszú távon nálatok is ez lesz, bármibe le merem fogadni.

2017. márc. 16. 20:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Húzhatod-halaszthatod de előbb utóbb ennek a kapcsolatnak úgyis rotty lesz a vége....

Csak a drága időt pazarlod el a saját és jelenlegi "párod" életéből.

Ki tudja,talán ezzel az új lánnyal boldog időszak várna rátok...

Szóval ha most mégis pároddal maradsz akkor csak anyit érsz el,hogy elhalasztod a biztosat.

Nemtudom,hogy hány éves vagy de telik az idő,te sem leszel fiatalabb és ki tudja meddig szenvedtek még együtt ha nem lépsz.

Ez már csak rajtad múlik!

2017. márc. 16. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Ja,igen...egyébként rengeteg ilyen kapcsolat van sajnos mint a tietek.Igaz nők szoktak inkább így hezitálni....

Én is ismerek ilyet.A nő már nem szereti,nem vonzódik a vőlegényéhez mégsem hagyja el.Hogy miért???Szerintem még ő sem tudja.Egyszerüen gyáva hozzá,fél az egyedül léttől stb.

Jó lenne,ha az emberek nem félnének attól, hogy felvállalják az érzéseiket vagy a gondolataikat, és senkinek se kellene megerőszakolnia magát azzal, hogy olyan társaságban ül órákig, vagy olyan munkahelyen dolgozik, ahol nem akar,vagy éppen olyan emberrel él egy párkapcsolatban akit már nem szeret.Sokszor a saját családjukkal, barátaikkal szerelmükkel sem mernek őszinték lenni, mert gyávák ehhez is...sajnos.

18-as voltam.

Mostmár tényleg lépek :)

2017. márc. 16. 22:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem ellentmondásos ez neked egy kicsit? Szeret, de magányos vagy mellette. Mit kellene akkor csinálnia? Ugráljon körbe egész nap, csüngjön rajtad?

Szerintem te felnőtt "férfi" létedre csak hisztis vagy és azért vagy gusztustalan, mert csak azért maradsz a mostani lánnyal, hogy ne maradj egyedül.

Gyáva vagy és undorító.

2017. márc. 17. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!