Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugye jól döntöttem, így lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye jól döntöttem, így lesz neki a legjobb?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit viszonzatlanul szeretek, ő tudja, vagy legalábbis annyit, hogy érzek iránta valamit. Már régóta jóban vagyunk, eleinte nem néztem rá úgy, később alakult ki a vonzalmam iránta, ő viszont nem tudja viszonozni.

Javasoltam, hogy legyünk barátok, de megkérdeztem, hogy ő is ezt szeretné, vagy inkább ne keressük egymást, azt mondta, hogy ő egyértelműen a barátságot választja, de tegnap amikor újra találkoztunk, láttam rajta, hogy feszült, nem érzi jól magát és ettől én is rosszul éreztem magam. Inkább megmondtam neki, hogy hagyjuk az egészet egy darabig, majd ha lecsillapodnak az érzéseim újra barátok lehetünk, ezt ő is így látta. Szerintem ő is megkönnyebbült.

Még mindig szeretem, de már elengedtem legbelül is és remélem, hogy talál valakit, aki boldoggá teszi. A munkahelye itt van pár utcával arrébb az enyémtől, ha akarnám láthatnám, összefuthatnánk, de inkább megálljt parancsolok magamnak.Mindkettőnknek kell pár hét szünet, aztán minden visszazökken a normál kerékvágásba. Szeretném, ha újra barátok lennénk, a barátságunk fontosabb nekem, mint hogy egy egyoldalú érzés miatt teljesen ellökjem magamtól.

2016. okt. 31. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem neki,hanem NEKED lesz így a legjobb :)

engedd el.

2016. okt. 31. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon értelmesen megindokoltad, minden tiszteletem a tiéd ^^ Sok kitartást!
2016. okt. 31. 12:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Elengedtem, már nem akarok vele összejönni.

Barátok attól még lehetünk, hisz már több mint 3 éve jó barátságban vagyunk, csak az utóbbi időben változtak meg az érzéseim, de ezt a barátságot még meg lehet menteni. Ő tegnap este még írt nekem egy Sms-t hogy reméli, hogy még találkozunk.

2016. okt. 31. 13:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Megtehetném azt is, hogy soha többé nem találkozunk, lehet, hogy úgy könnyebb lenne nekem, megértené, de az fájna neki, hogy egy több éves barátságot eldobok egy érzés miatt. Ezen tépelődök magamban, hogy melyik lenne a jobb , ha soha többé nem látnám ,vagy ha megmaradna a barátság. Egyik pillanatban az egyikre gondolok, utána a másikra.
2016. okt. 31. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:

hasonló a szitu, csak én lányként mondtam a srácnak, h. ne legyen köztünk semmi.

ő is érzett, én is éreztem.

megértette, és nem terhel az érzéseivel, de a barátságnak is lőttek.

olyan jó beszélgetéseink már nem lesznek, mint előtte.

sajnos fiú-lány barátság szerintem nincs, vki. mindig többet akar, és ha vall, akkor borul minden.

2016. okt. 31. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:

amúgy kérdező ne áltasd magad, sosem fogsz tudni már a barátja lenni, szerelmes vagy belé.

ha el is fojtod, kitörölni nem tudod, mindig fájni fog, mindig reménykedni fogsz.

2016. okt. 31. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

#5-ös

Drága csillagom! Ha te is éreztél és ő is, akkor mi volt az akadály?

Egyébként kérdező, ne kínozd magad barátsággal. Neked így jobb, ő meg lesz@rja. Mondjon bármit is

2016. okt. 31. 16:39
 8/10 anonim ***** válasza:

nem vagyok a drága csillagod, ezt a leereszkedő, bizalmaskodó hangvételt mellőzd, pláne, h. anonim a fórum.

voltak okok, de ez magánügy.

semmi nem fekete-fehér, és a szerelem olykor nemcsak azon múlik, hogy ki mit érez.

2016. okt. 31. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Jaj! De felháborodtál! :/ Attól még fura, hogy éreztetek éd inkább hagytad. Ennyi!
2016. okt. 31. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Neked biztos,hogy így a legjobb.Nem kell erőltetni a haverkodàst,mert mindig is képtelen leszel rà ezek utàn.Neki úgysem fàj,neked egy darabig fog még.
2016. okt. 31. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!