Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól döntöttem szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki belém szeretett. Tudom, mert elmondta.

Közben én kapcsolatban vagyok, de nem túl boldog.

Nekem is fontos lett ez a másik lány, és megszerettem, mégsem tudok kilépni a kapcsolatomból.

A lánnyal emiatt megszakítottam a kapcsolattartást.

Próbálom meggyőzni magam, hogy kitartok a párom mellett, hogy nem is olyan rossz vele, de ha nagyon őszinte vagyok magamhoz, akkor rohadtul magányos vagyok mellette, és sokat gondolok a másik lányra még mindig.

Mit tegyek? Gyáva vagyok feladni a biztosat, igazából sokszor estem már pofára, nem bízom abban, hogy lehetek happy, hogy működhet egy új kapcs., de mégis veszettül hiányzik a másik lány.

2017. márc. 16. 17:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

"Gyáva vagyok feladni a biztosat" - ezzel az indokkal együtt maradni valakivel nem elég, hogy nem jó döntés, de undorítóan aljas is a pároddal szemben.

Legalább az új lány megúszta, hogy egy ilyen kapcsolatfüggő, gyáva alak mellett kössön ki, ennyi jó van a sztoriban. Te meg viseld csak szépen a döntéseid következményeit.

2017. márc. 16. 17:19
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért abban te is hibás vagy, ha a párod magasról carik rád. Sosem csak az egyik fél a hibás. Kezdetnek talán meg kellene próbálni megbeszélni a dolgokat.

Igen, gyávaságból együttmaradni valakovel nagyon gusztustalan.

2017. márc. 16. 17:24
 3/20 A kérdező kommentje:
a párom nagyon szeret engem, én távolodtam el tőle.
2017. márc. 16. 17:25
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan egy ember vagy, már előttem leírték, miért. Megérdemled, hogy szenvedsz. Szegény barátnődet is sajnálom meg az összes nőt, aki félrenyúl az életben annyira, hogy összejön veled.
2017. márc. 16. 17:32
 5/20 A kérdező kommentje:

a bnőm szeret, vele maradok, nem csaltam meg.

ez nektek gusztustalan?!!

a másik csaj volt, aki belém zúgott, és el is mondta nekem, pedig tudta, h. foglalt vagyok.

ő nem gusztustalan???

2017. márc. 16. 17:35
 6/20 anonim ***** válasza:
44%
Honnan tudod ,hogy a másik csaj bizonytalan ,ha??
2017. márc. 16. 17:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt választottad, hogy "gyávaságból" maradsz valakivel, akitől eltávolodtál érzelmileg, akkor azt jól tetted, hogy megszakítottad a másikkal a kapcsolatot.
2017. márc. 16. 17:42
 8/20 A kérdező kommentje:

honnan tudod ,hogy a másik csaj bizonytalan ,ha??

ezt nem értem, mire célzol??

2017. márc. 16. 17:44
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy gusztustalan, mert hülyíted szerencsétlen barátnődet, aki full beléd van zúgva, miközben nem is szereted és gondolom ezt elfelejtetted neki közölni, de javíts ki, ha tévedek és tisztában van azzal, hogy csak gyávaságból vagy mellette, miközben mással csalod érzelmileg. Mert igen, képzeld el, ha szerelmes vagy másba, az már érzelmi megcsalás, ami semmivel sem jobb, mintha félredugtál volna. Nem tudok együttérezni a gyáva, megalkuvó szar alakokkal, bocs.
2017. márc. 16. 17:51
 10/20 A kérdező kommentje:
nem voltam szerintem szerelmes a másikba, de megszerettem, mint emberi lényt.
2017. márc. 16. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!