Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el a családomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tali95 kérdése:

Hogyan mondjam el a családomnak hogy kiakarok költözni külföldre a szerelmemhez?

Figyelt kérdés
22 éves leszek, Anyukámnak már elmondtam és ő nem ellenzi viszont az egyik bátyám biztosan rossz véleménnyel lenne róla a származása miatt mert német. Hogyan közöljem hogy egy hónap múlva kikoltozok? Nem akarok csak úgy egy szó nélkül elmenni.Megertem azt is hogy a huga vagyok és aggódik értem de már nagyon nyomaszt az egész.
2017. márc. 11. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

A "hogyqn mondjam el a családomnak hogy" helyére azt mondod "apu, anyu" a többi a kérdésben leírtak szerint.

30/f

2017. márc. 11. 22:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha a magyar férfiak egy része leragadt középkori szinten, mit lehet tenni?
2017. márc. 11. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te hogy értetted, de nekem fontos, hogy ne legyek anyukája a páromnak. Inkább svéd pasi kéne. Vagy felvilágosultabb. Nyugaton ez nagyobb számban előfordul.

Ha a pénzre célzol, csak nem mered kimondani, nálam az nem játszik, mert sajnos most örököltem egy valag pénzt. Bármikor vége lehet az én életemnek is, egy percet nem fogok olyan emberekre pazarolni, akik be akarják szabályozni azt a pár évet, ami hátra van. Úgyhogy irány nyugat.

Hidd el, neked sem kellenék, nem veszítesz semmit. A kereslet és a kínálat mindig találkozik.

2017. márc. 11. 23:17
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Van legalább egy OKJ-s szakmád,meg alapdiplomád és legalább egy laza középfokú német tudás -azért nem alapfokot mondtam,mert csak nem szemetet szedni mennél Németországba- ? Ha van,akkor meg miért nincs vér a pucádban?Mi tart vissza?Ha már most fosol a szüleidtől,adj hálát a jó égnek,ha a szerelmed nem lesz egy pszcihopata állat veled,aki szó szerint még azt is be akarná ütemezni,hogy wc-zz,mert azok utaznak az ilyen bexari nőkre,mint te. Úgy,hogy a biztonság kedvéért inkább egy pszcihológust keresnék fel elsőnek,hogy elkerüljem a lelki terrort,mert te ott kiszolgáltatott leszel,pláne úgy,hogy külföldi vagy.Meg azért a külhonnak is meg van a maga rizikója,amire jobb felkészülni. Gondolkozz már,ha te ennyire önálló vagy,mit fogsz kezdeni kint?
2017. márc. 11. 23:40
 5/11 anonim ***** válasza:
meg helyett vagy akart volna lenni
2017. márc. 11. 23:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha a szüleidnek nincs vele gondja, akkor nincs gond szerintem.

Egy testvérnek (ráadásul több közül csak egynek) van ellenvetése, azért az nem ugyanaz, mintha a szüleid elleneznék.

Ráadásul megmondhatod neki, hogy annál értelmesebb ellenérveket kell felsorakoztatnia, hogy "mert német".

2017. márc. 12. 06:29
 7/11 Shamash ***** válasza:
Ha anyukád nem ellenzi, akkor uccu neki! Egy tesó nehogy megakadályozzon ebben! Bár a németekkel vigyázni kell...én itt Németországban sose bútoroznék össze egy német nővel...
2017. márc. 12. 08:11
 8/11 A kérdező kommentje:
csak edesanyam nevelt mivel apukám meghalt. ezért írtam hogy neki mondtam eddig csak mert ő az egyetlen elő szülőm. nem értem egyszerűen ezt a sok rosszindulatot :D egyebkent igen van szakmám, érettségim és ket tannyelvuben tanultam így beszélek angolul es franciaul.
2017. márc. 12. 09:26
 9/11 A kérdező kommentje:
6-os szerintem neked kellene felkeresned egy szakembert:) van ver a "pucamban" egyszerűen nem úgy szeretnék elvalni hogy valakivel rosszban vagyok
2017. márc. 12. 09:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Költözz ki és küldj képeslapot :P

De komolyan, szerintem mondd meg a tesódbak, hogy szereted őt és ezért szeretnéd megosztani vele az örömöd. Van ez a fiú, aki boldoggá tesz és csodás kalandba kezdesz vele egy új helyen és kicsattansz a bdogságtól és reméled ő is veled örül.

Erre nem mondhat semmit, mert akkor ő lenne a gonosz, aki nem örül a kishugával.

Mindenesetre tényként közöld, ne érezze, hogy bizonytalan lennél vagy hogy ez egy kérdés, ami még nem dőlt el.

Sok boldogságot

2017. márc. 12. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!