Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert ragaszkodok meg mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ragaszkodok meg mindig az elso szerelmemhez?

Figyelt kérdés
22 (L) vagyok, az exem 23. 2 evvel ezelott jartunk, 2 es fel honapig. Nekem o volt az elso mindenem. Szakitas utan fel evvel ismet lefekudtunk, azota ez havonta megtortenik. Mar nem vagyok szerelmes, nem erzek ugyan ugy, de elengedni sem vagyok kepes. Miert van ez? Reszben meg remenykedem, hogy minden ugyan olyan lesz, de ennek alig van eselye... Mit tegyek?
2015. ápr. 4. 01:17
 1/7 A kérdező kommentje:
utana jartam meg egy sraccal, amibol feltekenysegi jelenet volt az elso exem reszerol, de hiaba mondta, hogy vissza akar jonni, nem tortent meg.
2015. ápr. 4. 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Keress másik pasit, feküdj le vele és elfelejted.
2015. ápr. 4. 01:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is felpróbálhatlak?
2015. ápr. 4. 01:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Fejezd ezt be. Az, hogy minden olyan lesz mint regen, annak 0% eselye van.
2015. ápr. 4. 01:19
 5/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy ennek nincs eselye. Tisztaban vagyok azzal, hogy mindketten csak kihasznaljuk egymast, de valahogy nem vagyok kepes elengedni. A szamat toroltem, de ha ir, en valaszolok... Sajnos nincs senki mas a lathataron, bar szeretnek egy mukodo kapcsolatot... de szerintem amig nem engedem el ot, addig nem tudok talalni senkit...
2015. ápr. 4. 01:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Mintha en irtam volna ezt a kerdest... En 3 evvel idösebb vagyok nalad es volt mar utana komoly kapcsolatom, de az elsöt en sem tudom elfelejteni. Mi 7 evvel a szakitasunk utan mult heten ismet lefeküdtünk. Elötte is tartottuk a kapcsolatot, az egyetem alatt meg voltak bulis "csokolozasok", de 2 eve nem talalkoztunk mar szemelyesen. En masik orszagba költöztem, neki voltak/vannak baratnöi, de most, hogy ket ev utan talalkoztunk, ismet lefeküdtünk. Tudom, hogy nem vagyok mar szerelmes, mert nem erdekel kivel van es nem is ereztem azt az eszeveszett adrenalinlöketet, amikor megcsokolt, mint regen, de valamiert össze vagyok most zavarodva. Nem erzek iranta ugy mint reg, de valamit meg is erzek, mert ra gondolok.

Bocs, hogy nem tudok erdemleges valaszt adni a kerdesedre, de en is kivancsi vagyok a valaszokra es igy nem kell kiirnom megegyszer ugyanazt a kerdest.

2015. ápr. 4. 01:57
 7/7 A kérdező kommentje:
utolso! Igen, pont ugyan ez... megcsokol, de mar nem kivanom... nem olyan vele se a csok, se a szex mint azelott... de nemet mondani nem tudok... :(
2015. ápr. 4. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!