Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ragaszkodok meg mindig az elso szerelmemhez?
Mintha en irtam volna ezt a kerdest... En 3 evvel idösebb vagyok nalad es volt mar utana komoly kapcsolatom, de az elsöt en sem tudom elfelejteni. Mi 7 evvel a szakitasunk utan mult heten ismet lefeküdtünk. Elötte is tartottuk a kapcsolatot, az egyetem alatt meg voltak bulis "csokolozasok", de 2 eve nem talalkoztunk mar szemelyesen. En masik orszagba költöztem, neki voltak/vannak baratnöi, de most, hogy ket ev utan talalkoztunk, ismet lefeküdtünk. Tudom, hogy nem vagyok mar szerelmes, mert nem erdekel kivel van es nem is ereztem azt az eszeveszett adrenalinlöketet, amikor megcsokolt, mint regen, de valamiert össze vagyok most zavarodva. Nem erzek iranta ugy mint reg, de valamit meg is erzek, mert ra gondolok.
Bocs, hogy nem tudok erdemleges valaszt adni a kerdesedre, de en is kivancsi vagyok a valaszokra es igy nem kell kiirnom megegyszer ugyanazt a kerdest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!