Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a barátomtól nem kaptam semmit nőnapra, de még annyit sem mondott, hogy boldog nőnapot?
Te felköszöntötted férfinapkor? Gondoltam, hogy nem.
Én a férjemmel élek és nem köszöntött fel. De mondjuk ha nem erről szólna minden második kérdés, akkor nem is tudnám, hogy volt nőnap. Hidd el, ez nem a világ vége. EZ legyen a legkisebb gondotok.
hűűű.. de nagy égbekiáltó problémája van valakinek.
remélem soha nem lesz ettől nagyobb problémád az életben, minthogy nem köszöntöttek fel nőnap alkalmából.
Igen gáz!
Ha még nőnapkor sem gondol rád, akkor biztos te vagy a legfontosabb nő az életében. Le lehet ezt szarni, mert csak egy nőnap, de amikor majd számítanál rá, akkor is ennyire közömbösen fog veled bánni.
Szerintem csak a felületes, érzelem mentes emberek akadnak ki egy nő naptól.
Ha alkalom nélkül, csak úgy is kapsz kis meglepetéseket, akkor nincs gond,bár akkor a nőnapot sem hagyná ki.
Én azt vettem észre, hogy azok akik jó viszonyba vannak/voltak az anyukájukkal, lánytestvérükkel azoknak jó érzés nőnapkor felköszönteni a számukra fontos női ismerősöket,ja és az anyukájuk faragott belőlük igazi úriembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!