Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek mivel lepjem meg a páromat, romantikus vacsorával, vagy egy 2 millió forintos gyűrűvel?
Miért gondolod, hogy ez álszentség a részemről, hisz nem is ismersz...
Ennyire élvezed, hogy kötözködsz vagy miért teszed ezt?
Ennyire megbántottak vagy ennyire nem tudsz már mivel visszavágni a sikertelenséged miatt?
En is a ketmillios PC-t valasztanam inkabb. A gyurunek tenyleg tok felesleges ilyen draganak lennie, ennyi erovel ragyujthanank a penzre es elvezhetjuk, hogy mekkora erteke van :D Vagy akkor mar vegyen nekem a parom reszvenyeket vagy valami xd
Nem azzal van a gondom, hogy 2 millio forintot szanna egy ajandekra nekem, hanem azzal, hogy ennyi penzbol csilliard ertelmes es tok jo dolgot lehet venni.
Ezért vagyok álszent, mert nem kéne a gyűrű?
:D
Nagyon buta vagy, de semmi baj... nem nekem fáj, ha annak hiszel, csak azért, mert valóban nem kéne a gyűrű.
Én tudom, hogy mi az értékrendem és mi fontos a számomra, ahogy a férjem is. Ha kicsit is ismernél ez lenne az utolsó dolog, amit rám mondhatnál...
De mindegy is, neked nem kell bizonyítanom semmit.
Az ékszerben benne van a pénz, nem pénzkidobás.
Látom, fáj az igazság. :)
Szerintem meg azon nevet, hogy egy lehetetlen alak vagy...
Szánalmas vagy Kérdező és szerintem még életedben nem nyúltál, egy nőhöz sem.
Igazi nőhöz közel is, vagy, hogy beszélgessen veled, csak ilyen módod kerülhetsz, hogy hergeled őket és pár mondat erejéig megpróbálnak egy kis értelmet verni beléd.
De már előző is belátta, hogy beléd lehetetlen, rajtad csak nevetni lehet!
:D
Es akkor mi van, ha benne van? Nem az ertek a lenyeg, hanem a dolgok amiket veszunk rajta. Egy gyuruvel nem tudok fizetni a boltban, a fodrasznal, egy nyaralast, ruhakat, konyveket, temerdek jo dolgot amit viszont a penzbol meg tudnek venni :D
Jo, ha a paromnak szazmillioi lennenek felrerakva csak ugy elkoltes celjabol, akkor nem erdekelne, ha gyurut venne belole. Ha viszont gyujtoget hogy vegyen nekem egy nyamvadt gyurut akkor megvernem, visszavinnem a boltba a gyurut, visszakernem az arat es vennek magamnak csupa jo dolgot :)
Elmondom neked, hogy imádnak a nők. :)
Arról nem hallottál még, hogy ékszerbe, aranyba fektetünk pénzt?
Erre gondoltam, lángész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!