Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, szerintetek mivel lepjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek mivel lepjem meg a páromat, romantikus vacsorával, vagy egy 2 millió forintos gyűrűvel?

Figyelt kérdés
Nőkhöz szól a kérdés.

2017. márc. 6. 08:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
Nem szetetem a gyűrűket, de a munkám miatt hordani se tudnám. A vacsit választanám. Viszont tényleg nem kellene enyit költened a gyűrűre, sok hasznos dolgot birnátok venni belőle együtt.
2017. márc. 6. 10:00
 12/63 anonim ***** válasza:

Ha ez a két opció van, akkor vacsi, legjobb, ha te főzöl :)

Ami a gyűrűket illeti, én egyáltalán nem hordok ékszereket (nem bírja a bőröm, hamar kisebesedik, kiszárad, anyagtól függetlenül), így pl. karikagyűrűt sem, pedig házas vagyok.. Mégis mit kezdenék valami drága gyűrűvel? :D

Szubjektivitás ide vagy oda, szerintem veszettül pazarlás az ilyen drága csilivili, én nagyon rosszul érezném magam, ha valaki ekkora értékben akarna rám költeni (el sem fogadnám mellesleg).

2017. márc. 6. 10:35
 13/63 anonim ***** válasza:
100%
A gyűrű nem kéne, viszont kifizethetnéd az árából a diákhitelemet. És akkor még én főznék neked vacsit :)
2017. márc. 6. 10:42
 14/63 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy provokatív kérdés akart lenni, de ha nem akkor is az illető csak arra kíváncsi, hogy a nők erre mit válaszolnak és a helyzet nem hiszem, hogy adott a valóságban. Egyébként én a vacsorát választanám több szempontból is. 1: Bármennyire is szeretem a páromat rosszul érezném magam, ha ennyit költene rám. 2: Nem merném hordani a gyűrűt, nehogy elveszítsem véletlenül így tehát a funckióját sem töltené be. 3: Akkor lennék a legboldogabb, ha elvinne vacsorázni és azt a két milliót inkább félretenné a bankba a közös életünkhöz.
2017. márc. 6. 10:42
 15/63 anonim ***** válasza:
Egy romantikus vacsorával, ahol kap egy 2 millás gyűrűt.
2017. márc. 6. 10:54
 16/63 anonim ***** válasza:
Ha veszel egy 2 millás gyűrűt, akkor egy vacsi nem fér már bele?
2017. márc. 6. 11:04
 17/63 anonim ***** válasza:

2 milliót én se költenék egy gyűrűre. persze ha kinéznék egyet, ami ennyibe kerül, és minden vágyam lenne, hasonlót se kapnék, akkor biztos örülnék.

de alapvetően ez túl sok. a vacsora mindig bejön. a hasamon keresztül vezet az út hozzám.

amúgy honnan tudnám, hogy mennyiért adott gyűrűt? ezzel kezdené, hogy tessék, hoztam neked egy 2 milliós gyűrűt? :D ez elég proli. az is jó ötlet hogy eladom és kifizetem én is a diákhitelt. :D

2017. márc. 6. 11:07
 18/63 anonim ***** válasza:

2 millás gyűrűt, ha csak forintban is, az ékszeres doboznak venne.

Egyetlen vacsora meg lófaasz.

Mindennap vacsora. Vagy a gyűrű árát kérem, és rendelek kaját vagy nénit, aki főz.

2017. márc. 6. 11:34
 19/63 anonim ***** válasza:

A körülmények ismerete nélkül erre nem lehet válaszolni :).

Saját életemben inkább a vacsi.

2017. márc. 6. 11:53
 20/63 anonim ***** válasza:

Belenéztem a szelenit varázsgömbömbe, és azt láttam, hogy nincs is párod.

Lehetséges ez? xD

2017. márc. 6. 11:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!