Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek mivel lepjem meg a páromat, romantikus vacsorával, vagy egy 2 millió forintos gyűrűvel?
Ha ez a két opció van, akkor vacsi, legjobb, ha te főzöl :)
Ami a gyűrűket illeti, én egyáltalán nem hordok ékszereket (nem bírja a bőröm, hamar kisebesedik, kiszárad, anyagtól függetlenül), így pl. karikagyűrűt sem, pedig házas vagyok.. Mégis mit kezdenék valami drága gyűrűvel? :D
Szubjektivitás ide vagy oda, szerintem veszettül pazarlás az ilyen drága csilivili, én nagyon rosszul érezném magam, ha valaki ekkora értékben akarna rám költeni (el sem fogadnám mellesleg).
2 milliót én se költenék egy gyűrűre. persze ha kinéznék egyet, ami ennyibe kerül, és minden vágyam lenne, hasonlót se kapnék, akkor biztos örülnék.
de alapvetően ez túl sok. a vacsora mindig bejön. a hasamon keresztül vezet az út hozzám.
amúgy honnan tudnám, hogy mennyiért adott gyűrűt? ezzel kezdené, hogy tessék, hoztam neked egy 2 milliós gyűrűt? :D ez elég proli. az is jó ötlet hogy eladom és kifizetem én is a diákhitelt. :D
2 millás gyűrűt, ha csak forintban is, az ékszeres doboznak venne.
Egyetlen vacsora meg lófaasz.
Mindennap vacsora. Vagy a gyűrű árát kérem, és rendelek kaját vagy nénit, aki főz.
A körülmények ismerete nélkül erre nem lehet válaszolni :).
Saját életemben inkább a vacsi.
Belenéztem a szelenit varázsgömbömbe, és azt láttam, hogy nincs is párod.
Lehetséges ez? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!