Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek mivel lepjem meg a páromat, romantikus vacsorával, vagy egy 2 millió forintos gyűrűvel?
Tudod te is, hogy miért bújtál ki a válasz alól.
(Tudtam, hogy nem fogod megtenni, mert akkor szembesülnöd kéne valamivel, amivel nem akarsz.)
Egy számítógépbe megéri pénzt rakni, hiszen annál jobb teljesítményt nyújt. Egy 2millás pc-nek én is örülnék, ha úgy állnánk anyagilag. Viszont egy 2milliós gyűrű PONTOSAN ugyanazt tudja, mint egy tizedennyibe kerülő: Van az ujjadon. Pazarlás rá többet költeni.
Az miért álszent? Az a baj, hogy a gyűrűvel nagyon behatároltad ezt. Én pl nem hordok a kezemen ékszereket. És ha lenne egy kétmillás gyűrűm, SEHOVA nem tudnám felvenni. Nézegessem otthon? Az kicsit szánalmas.
Mondom, add oda az árát, és szusizunk mindennap.
Nevetséges vagy kérdező...
Ha lenne elkölteni való kétmillió forintod Kérdező... nem egy idióta gyűrűre költenéd... és ha eszed is lenne, nem így tetted volna ki a kérdést és akkor, megkaptad volna rá azt a választ, amire vársz.
Az, aki nem a gyűrűt választotta nem álszent, és nem az értéke miatt, nem azt választotta...(Köztük én sem, mert valóban nem szeretem az ékszereket, a jegygyűrűmet is csak alkalmakkor veszem fel, de ha el is viselném a gyűrűt, a munkám miatt akkor sem hordhatnám..., de a férjem is van olyan értelmes, hogy nem ilyen butaságokra költi el a pénzt.)
Tudod, vannak sokkal értékesebb dolgok is, mint a pénz, egy romantikus vacsora a férjemmel, kettesben, nyugodtan, sokkal többet jelent, de te nyilván ezt sosem fogod megérteni.
Itt is azzal akartál jönni meg hergelni a nőket, hogy, hű nekik csak a pénz fontos...
De csak magadat járattad le, így se pénzed nincs, sem nőd és addig, amíg ilyen a felfogásod, nem is lesz.
Én is ezt vállom, csak nálad ez álszentség, míg nálam valóság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!