Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, szerintetek mivel lepjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek mivel lepjem meg a páromat, romantikus vacsorával, vagy egy 2 millió forintos gyűrűvel?

Figyelt kérdés
Nőkhöz szól a kérdés.

2017. márc. 6. 08:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
Ha valakikre negatív megjegyzést tennék, amit jogosnak érzek, én nő létemre nem hátrálnék ki a véleményem mögül.
2017. márc. 7. 13:02
 42/63 anonim ***** válasza:

Tudod te is, hogy miért bújtál ki a válasz alól.

(Tudtam, hogy nem fogod megtenni, mert akkor szembesülnöd kéne valamivel, amivel nem akarsz.)

2017. márc. 7. 13:18
 43/63 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem a barátom hogy mit választana. Egy vacsorát, vagy egy 2 milliós szuper számítógépet. Azt mondta jóhogy a számítógépet. :D
2017. márc. 7. 13:31
 44/63 anonim ***** válasza:

Egy számítógépbe megéri pénzt rakni, hiszen annál jobb teljesítményt nyújt. Egy 2millás pc-nek én is örülnék, ha úgy állnánk anyagilag. Viszont egy 2milliós gyűrű PONTOSAN ugyanazt tudja, mint egy tizedennyibe kerülő: Van az ujjadon. Pazarlás rá többet költeni.

2017. márc. 7. 13:47
 45/63 anonim ***** válasza:
De nem vonnak belőle bankköltséget.
2017. márc. 7. 14:11
 46/63 A kérdező kommentje:
Nem fogom összeszámolni. Összegezve: Azok, akiknek nem kéne a gyűrű.
2017. márc. 7. 14:21
 47/63 anonim ***** válasza:

Az miért álszent? Az a baj, hogy a gyűrűvel nagyon behatároltad ezt. Én pl nem hordok a kezemen ékszereket. És ha lenne egy kétmillás gyűrűm, SEHOVA nem tudnám felvenni. Nézegessem otthon? Az kicsit szánalmas.

Mondom, add oda az árát, és szusizunk mindennap.

2017. márc. 7. 14:43
 48/63 A kérdező kommentje:
A gyűrű értékén van a hangsúly. Méghogy nem kéne nektek... :D
2017. márc. 7. 14:56
 49/63 anonim ***** válasza:

Nevetséges vagy kérdező...

Ha lenne elkölteni való kétmillió forintod Kérdező... nem egy idióta gyűrűre költenéd... és ha eszed is lenne, nem így tetted volna ki a kérdést és akkor, megkaptad volna rá azt a választ, amire vársz.

Az, aki nem a gyűrűt választotta nem álszent, és nem az értéke miatt, nem azt választotta...(Köztük én sem, mert valóban nem szeretem az ékszereket, a jegygyűrűmet is csak alkalmakkor veszem fel, de ha el is viselném a gyűrűt, a munkám miatt akkor sem hordhatnám..., de a férjem is van olyan értelmes, hogy nem ilyen butaságokra költi el a pénzt.)

Tudod, vannak sokkal értékesebb dolgok is, mint a pénz, egy romantikus vacsora a férjemmel, kettesben, nyugodtan, sokkal többet jelent, de te nyilván ezt sosem fogod megérteni.

Itt is azzal akartál jönni meg hergelni a nőket, hogy, hű nekik csak a pénz fontos...

De csak magadat járattad le, így se pénzed nincs, sem nőd és addig, amíg ilyen a felfogásod, nem is lesz.

2017. márc. 7. 15:27
 50/63 A kérdező kommentje:

Én is ezt vállom, csak nálad ez álszentség, míg nálam valóság. :)

2017. márc. 7. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!