Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal hogy elmentem szoliba másoknak akarok tetszelegni, nem a Szerelmemnek? Miért olyan nagy bűn ha elmentem? Miért? Mert neki jó voltam anékül is és másnak csinálom hogy másnak tetsszek.
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 14:08
31/37 A kérdező kommentje:
Kisgyerek nem latott belőle semmit, oviban volt. Frontinon élek. Jar hozzám a csaladsegítő. A.munkahelyemen még adnak időt, benzinkúton vagyok. De ott is szrul all a szénám.
2017. márc. 3. 16:38
32/37 A kérdező kommentje:
Elvileg holnap megyek a pszichiáterhez, a parom vagy nem is tudom mar mim üzemorvosa. Lement hozzá ő is
Tobbszor meg akartam halni es most ram szallt mindenki
2017. márc. 3. 16:40
33/37 A kérdező kommentje:
Nem bízik bennem. Kikeszülök.
2017. márc. 3. 16:40
34/37 A kérdező kommentje:
Soha nem gondoltam h egyszer ide fogok jutni egy pasi miatt de annyira nagyon szeretem es nem akarom elveszíteni de nem tudjuk tisztázni a dolgokat hazudtam neki ő a munkatarsaval jott össze tavaly ma is együtt dolgoztak egy uzemben a muszakvezetoje es belebolondulok utolah
2017. márc. 3. 16:42
35/37 A kérdező kommentje:
Utolag mindent elmondtam neki nem akkor amikor tiszta lapokkal ujrakezdtuk nalam idosebb ferfival voltam együtt es kb undorodik tőlem
2017. márc. 3. 17:24
36/37 anonim válasza:
Tedd rendbe a lelked.A pasizás megvár.Ez a férfi nem alkalmas arra szerepre, amit neki szánsz, tehát, jóban-rosszban veled legyen.Nem bízik benned, mellesleg valószínűleg magában sem.Így meg nincs jövőtök.Gyógyulj meg, nagyon beteg vagy, de amíg erre a pasira áldozod a gondolataidat, Sosem fogsz javulni.
37/37 anonim válasza:
Ez aztán az érett gondolkozás...
Klinikai eset vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!