Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azzal hogy elmentem szoliba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal hogy elmentem szoliba másoknak akarok tetszelegni, nem a Szerelmemnek? Miért olyan nagy bűn ha elmentem? Miért? Mert neki jó voltam anékül is és másnak csinálom hogy másnak tetsszek.

Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 14:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Köszi, Achilleusz! :)
2017. márc. 3. 14:27
 12/37 A kérdező kommentje:
Azt hiszitek vmi hp vagyok. 28 éves vagyok megőrülök ezért a pasiert nem a gyerekem apja szeretjük egymast de nincs bizalom egy szavamat se hiszi vannak serelmeink mind2nknek de nem enged el teljesen es en sem es nem is akarom. Pszichiaterrel is beszéltem mar az ovodapszichologus is minden penteken "var" :(
2017. márc. 3. 14:27
 13/37 anonim ***** válasza:
Mindenki azt csinál amit szeretne.Nagykorú vagy,én nem vagyok.az anyád.Higy Te mész e szoliba vagy nem,az sztem senkit nem.nagyon zaklat.Ha van kedved Menj.
2017. márc. 3. 14:29
 14/37 anonim ***** válasza:
Hp az a hiperaktív vagy a hülye pi..csa?
2017. márc. 3. 14:30
 15/37 anonim ***** válasza:
Azt mondanám, nem kellene erőltetni ezt a kapcsolatot, de ha gyereketek van, akkor felnőttként kellene viselkedni, és megpróbálni rendezni a dolgokat. Ha sehogy sem megy, akkor zárjátok le.
2017. márc. 3. 14:31
 16/37 A kérdező kommentje:
Nekem van gyerekem neki nincs a hp az a hulye p.csa
2017. márc. 3. 14:32
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem bírooom azert ide írok senkim sincs akivel beszélhetnék :'(
2017. márc. 3. 14:33
 18/37 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ez már a második apuka! Vagy netán a harmadik, negyedk? A helyedben nem azzal foglalkoznék, hogy csíkos-e a hasam, hanem azzal, milyen élete van a gyerekemnek.
2017. márc. 3. 14:35
 19/37 anonim ***** válasza:

Félre ne érts, nem bántani akarlak, de szörnyű a fogalmazásod és a helyesírásod!

Először ezen kéne változtatni, utána a külsőn, a szoli kéne legyen a legkisebb probléma.

Nem értelek, ha ennyire szenvedtek egymás mellett és megy a se veled, se nélküled, akkor ennek a kapcsolatnak mi értelme van?

Inkább kínlódsz minthogy szakíts?

2017. márc. 3. 14:35
 20/37 anonim ***** válasza:
#17 Miért nem keresel valami normálisabb hapsit ? Ennek tényleg nem sok értelme van amit itt művelsz most.
2017. márc. 3. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!