Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azzal hogy elmentem szoliba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal hogy elmentem szoliba másoknak akarok tetszelegni, nem a Szerelmemnek? Miért olyan nagy bűn ha elmentem? Miért? Mert neki jó voltam anékül is és másnak csinálom hogy másnak tetsszek.

Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 14:08
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Ilyen az, amikor gyereknek van gyereke. (vagyis gyerekeszűnek)
2017. márc. 3. 14:37
 22/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm.... :'(
2017. márc. 3. 14:49
 23/37 anonim ***** válasza:
És nem érzed úgy, hogy kur..... de nem működik ez a dolog, és felesleges erőltetni? Vagy még nyavalyogsz egy picit előtte?
2017. márc. 3. 14:50
 24/37 anonim ***** válasza:

Achillesz, te nem vagy normalis ezzel a gyerekjolet maniaddal allandoan. Szerinted milyen negativ hatasa lehet a gyerekre, ha az anyja a het 168 orajabol 10 percet a szoliban tolt? (Altalaban 2-12 perc egy "adag" szoli, vagy valami ilyesmi, en nem jarok.) Egy no a gyerekszules utan is no marad, bocs, ha valakinek nem a gyereke jar 0-24 a fejeben, hanem pl foglalkozik magaval is amig eppen oviban, suliban stb van a gyerek.

Illetve nagyon sokan nonek fel neveloszulovel, bennem egy csepp rossz erzes sem volt soha, hogy nem az apukammal lakik egyutt anyukam, hanem egy masik normalis ferfival akivel boldogok.

(Most ezt altalanossagban irtam, a kerdezo kapcsolata a ferfival valoszinuleg nem annyira felhotlen, ezzel a gyerek nelkul sem artana kezdeni valamit, a sajat erdekeben.)

2017. márc. 3. 14:51
 25/37 anonim ***** válasza:
#24 Tényleg ennyire félreérthető, amit írtam? Nem azzal van a baj, hogy anyuka elmegy 10 percre vagy akár egy órára, hanem azzal, hogy az ötéves gyereknek már (legalább) a második apukája van, és azzal sem harmonikus a kapcsolat. Engem anyaként (és apaként is) ez sokkal jobban zavarna, mint az, hogy van-e csík a hasamon.
2017. márc. 3. 14:56
 26/37 anonim ***** válasza:
Barmilyen hihetetlen, zavarhatja az embert egyszerre egynel tobb dolog is, es foglalkozni is tud egyszerre ket dologgal, foleg ha az egyikre a megoldas egy 10 perces muvelet.
2017. márc. 3. 15:03
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem bűn, ha szoliba jársz. Télen még kifejezetten is ajánlani szokták egy kis D vitamin miatt, illetve a bőrt felfrissíti és bizonyos bőrproblémákra is jó (pl. aknés bőr). Szerintem télen és hűvösebb időben a heti 1x-i 5-10 perces szoli még jó is. Annyira nem is látszik. Csak azon látszik a csokibarnaság, aki minden másnap égetteti magát órákig a csövekkel. Ne aggódj, a barátod ezt nagyon túlreagálta. Próbáld meg neki elmagyarázni, hogy nem másnak akarsz tetszeni, csak egy minimális alapszínt szeretnél és ügyelsz arra, hogy ne vidd túlzásba, illetve még vannak egészséges hatásai is.
2017. márc. 3. 15:27
 28/37 anonim ***** válasza:
És miért vár Teged az óvodapszichológus minden pénteken?
2017. márc. 3. 16:07
 29/37 A kérdező kommentje:
Mert felvagdostam a kezem...
2017. márc. 3. 16:36
 30/37 A kérdező kommentje:
Kb 3 hete a mentő vitt el mert anyam észrevette.
2017. márc. 3. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!