Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kicsit hosszú lesz szóval előre is köszönöm ha elolvasod. Rl is kezdeném az elején.

A közelmúltban új településre költöztünk. Ennek következtében sok számomra új gyönyörű lányt láttam. Természetesen megnéztem őket mint minden normális férfi, de igazából egyik se keltette fel nagyon az érdeklődésemet, legalábbis egy jó ideig. Aztán az egyikőjükben megfogott valami, de elég abszurd mert nem is ismerem. Tulajdonképpen még pár szót se váltottunk, max köszönünk egymásnak az utcán vagy az üzletben ahol dolgozik. Ez így megy már egy ideje, de egyre jobban és jobban érdekel. Ha meglátom bárhol, hihetetlen boldogság fog el, majd kiugrik a szívem utána pedig elfog a szomorúság. Nem vagyok nagy nőcsábász,utóbbi jópár évben nem volt senkim, előttw is csak két barátnőm volt ebből egy volt komolyanak mondható, de egyiknél se éreztem ilyet. Sőt azthiszem még soha egy lánynál sem föleg olyannál nem aki tulajdonképpen vadidegen számomra. Odamenni még nem mentem oda hozzá kezdeményezni mivel most kezdtem el kimászni a gödörböl, mélypontból. Önbizalmam a béka segge alatt egyenlőre, nem vagyok megelégedve magammal de elkezdtem dolgozni rajta. Mivel magammal nem vagyok megelégedve, ő hogy lehetne megelégedve velem? Illetve nem gondolom hogy így sok jóra számíthatnék ha most rgy kapcsolatba kezdenék, akár vele. Viszont minimum 1 esetleg 2 évre szükségem lesz hogy rendbevágjam magam...szerintem. Belegondolni is rossz, hogy ha már most ilyen érzések vannam bennem mi lesz az elkövetkezendő időszakban, és el is érkeztünk a lényeghez, a kérdésemhez. Most szerelmes vagyok? Vagy ez csak valami hülye rajongás féleség vagy mi? Egyszerűen nem tudok kiigazodni magamon. Légyszi segítsetek! Köszi.

22F

2017. márc. 2. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Oda vagy meg vissza,még nem zúgtál bele szerintem.Ha rendbe szeretnéd rakni magad,az rövidebb idő alatt is menni fog szerintem.Hacsak nem kigyúrni akarod magad :) Viszont amíg magadat kicsit nem szeded össze lelkileg,nagyon ne nyomulj.Sajnos saját tapasztalat,hogy ilyen élethelyzetben nem nagyon jönnek össze a dolgok.Rendbetenni meg nehéz,ha már egyszer elcseszted,én is így jártam.Meg voltam zuhanva,elkezdődött valami egy pasival,de elcsesztem,mert mindenbe csak a negatívumot láttam.Most pár hét alatt kimásztam a szürkeségből,próbálom helyrehozni,de nem tudom sikerül-e.Talán egy halvány remény van.Foglalkozz magaddal sokat!!'Szeresd meg önmagad,tudom közhely,de ez a kulcsa mindennek!!!És ne hagyd,hogy másik lehúzzanak.Értékes ember vagy!!! ;) Hajrá
2017. márc. 2. 13:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Pontosan ezért nem kezdeményeztem nála mert szerintem így csak elcseszném. Elöször is magammal akarok foglalkozni és rendberakni magamat és az életemet is. Ahogy írtam is már elkezdtem, agyban,lélekben és testben is viszont közbe megőrít, hogy mi lesz addig, de elkapkodni nem szeretném. Nagyon sajnálnám ha emiatt rontanám el a dolgot. Úgyhogy magammal foglalkozom, várok és közbe megőrülök :)
2017. márc. 2. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy nagyon a gödör mélyén,azért hamar ki lehet onnan mászni,márpedig ennyi idősen olyan sok gondja még nincs az embernek.Nekem 3 hét kellett hogy összevakarjam magam lelkileg.Kell egy elérhető cél,aztán megtenni felé az első lépést és mindjárt jobban érzed magad.Közben meg el is felejted a csajszit :)
2017. márc. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!