Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak most lettem szerelmes?
Valójában nem tudom, hogy milyen az a szerelem, a hallottak alapján pont ilyen. Leírom, de nem szeretnék nyálasnak tűnni bár ez elkerülhetetlen :D
Nemrég kezdtem el azt érezni, hogy csakis ő érdekel, ő lesz a férjem, a gyermekeim apja, senki más nem kell és nem is érdekel. Nem nézek rá más pasikra sehogy. Ez furcsa mert ugyan régebben sem csaltam volna meg de attól függetlenül ránéztem egy srácra és ha jól nézett ki akkor "megnéztem" de nem feltűnően és csak arra gondoltam, hogy helyes, férfias. Ez már abszolút nincs meg és másra nem is tudok férfiként tekinteni. Ha együtt vagyunk időnként azt veszem észre, hogy folyton figyelem őt és csak nézem. Ha külön vagyunk gyakran eszembe jut (mint eddig is) de elkezdek mosolyogni és nagy hiányt érzek, hogy nem lehetünk együtt bármikor. Mostanában nagyon sokat beszélek róla. Elkezdtem az utóbbi időben mindenféle dolgokat vásárolni neki ajándék, meglepetés címen. Sokszor csak simogatom, puszilgatom és nem bírok betelni vele. Azt érzem, hogy én vagyok a Föld egyik legboldogabb embere amiért szeret és én is viszont szerethetem. Időnként vannak nézeteltéréseink de sosem veszekedtünk még. Nekem ő az első fiú az életemben. Neki egy komolyabb kapcsolata volt de nem tartott túl sokáig, meg 1-2 "egyéjszakás". Mások azt mondták nem leszünk együtt sokáig mert idősebb nálam pár évvel. Eddig úgy tűnik, hogy minden jó és egyre jobbnak érezzük. Viszont ez a 4. évünk együtt és csak pár hónapja kezdtem el érezni ezt. Eddig is szerettem természetesen de ez most teljesen más és az ismerőseim szoktak ilyeneket beszélni amikor még a kapcsolatuk elején vannak. Még csak most szerettem volna bele, vagy miért? Van itt valaki aki hasonló dolgot tapasztalt?
20 éves lány vagyok.
Tényleg nem nyálaskodni akarok itt vagy valami, komolyan érdekel a véleményetek.
Jézusom, együtt voltál vele 4 évig úgy, hogy nemis voltál szerelmes belé? Én 1 hónapot nem tudok olyannal együtt lenni, bár számomra nem is lenne értelme :D Elképzelhető, hogy most lettél csak szerelmes, de ne agyalj ezen, ha egyszer jól érzed magad vele és nem kell más.
20L
Jó volt olvasni.
Itt is olvastam nagyon szép gondolatokat és történetet ilyenről először, mint mait te írsz most. Hogy csak évek múlva jött ez az érzés elő, a valódi szerelem.
És ha engem kérdezel, ez már inkább az igazi, nem az, amit sokan itt írnak, hogy hát ez hogy lehet, a kapcsolat lején kéne lennie pont, stb ".
Miért ne lehetne?
Ráadásul ennél kevesebb az esélye, hogy elmúljon. Szóval ritka szerencsés vagy, örülök neki, hogy mgetapasztaltad, és jól esett olvasni még egy iylen történetet. :)
Ezt olvasgasd el, - főleg a vége felé a válaszokat: :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!