Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő többet tett le az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő többet tett le az asztalra, többet keres a párjánál, jobb végzettsége van, sikeresebb ettől még feltud nézni a férfira, ha a férfinak nincsenek kisebbségi érzései?

Figyelt kérdés
2017. márc. 1. 10:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Fel tud nézni, bár én erre még nem láttam példát, hogy ne lettek volna kisebbségi érzései a férfinak még akkor is, ha a nő nem érzékeltette a jobb végzettségét.
2017. márc. 1. 11:31
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

"még feltud nézni a férfira, ha a férfinak nincsenek kisebbségi érzései?" Persze, én nem is értem a pénzre hogy lehet felnézni... Nem gondolom, hogy akinek több pénze van az feltétlenül többet tett le az asztalra, lehet ez puszta szerencse vagy bűnözés eredménye is. Ennél fontosabb a biztonságra való törekvés.

A pénz amúgy is egyszer van, egyszer meg nincs. Ami állandó az a becsület, a bátorság, az áldozatkészség, az átélt megrázkódtatások miatti bölcsesség, érzékenység és együttérzés, hogy nem áll bosszút amikor mások igen, nem bántja a nála gyengébbeket, belátja ha hibázik, stb. Én ilyenekre tudok felnézni.

2017. márc. 1. 11:47
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Kár, hogy egy bizonyos (még mindig magas) összeg ALATT pedig már "jaaaaaj ez túl kevés!" és nem kicsi összegekről van szó, sokak szerint a havi netto 200 is "kevés", mert legalább netto 400 kell havonta...

2017. márc. 1. 11:51
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Mi lenne a helyes viselkedés?

Ha "kisebbségi érzése van" az rossz.

Ha nem, sőt tök nyugodtan beletörődik az is, mert "pipogya kádári kisember" akit nem zavar, ha mindenki lenézi.

2017. márc. 1. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
55%-os... miért vagy ennyire megkeseredve?
2017. márc. 1. 11:59
 16/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
73%

Simán!

Volt hogy 2x-sét kerestem a pároménál, és volt, hogy én tartottam el.

De szeretem, és van egy csomó olyan dolga, amiben jó, jobb még nálam is, és a nagy átlagánál is. Felnézek rá mint ember, mint férfi. Jobb apa lenne mint pl. én anya. Őszintén lehet vele beszélni. Nem szereti az alakoskodást és a hamisságot és megvédi a gyengébbeket. Szeretem, hogy udvarias,türelmes, átadja a helyét az időseknek, terheseknek, vagy épp egy gyereknek.

Szeretem, hogy optimista és ha voltak is szerencsétlen helyzeteink, abból is kihozta mindig a legjobbat. Pl. régebben amikor nem volt annyira pénzünk, hónap vége felé jártunk és elvileg nem volt pénzünk. Ő talált 500 Ft-ot, és mondta, hogy most ebből az pénzből igazi lakomát fogunk csapni. És csaptunk is. Szóval mindig megtalálja a jó végét a rossz dolgoknak is.

Szeretem, hogy kitartó a hobbijában. Bármennyire nincs ideje vagy pénze, de eljár küzdősportra. Mindig oszlopos tagja volt a klubjának.

Ezekre mind-mind fel tudok nézni. És még ott sem tartunk, hogy mennyit keress... ezek már önmagában is hatalmas bónuszok, amik minden férfi fölé elemelik őt számomra a nagy átlagból.

2017. márc. 1. 12:23
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert el van tolódva a világ szemlélte, rengeteg a dogma, amit tilos megkérdőjelezni. Például itt a kérdés alatt is egy "társadalom által elfogadott válasz" van, arra megy a tapsolás, az összes többi pedig "csak rossz lehet".

2017. márc. 1. 12:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem azert rosszak a valaszaid, mert tarsadalmilag nem elfogadott amit mondasz, hanem mert szimplan kitalalt baromsagokat irsz.
2017. márc. 1. 12:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen, havi nettó 200 ezer kevés. Mert ezt itt sokan pénzesnek hívják. A pénzes milliárdoknál kezdődik.

Nem lottóznának az emberek, ha 200 ezer olyan rohadt sok lenne.

2017. márc. 1. 12:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Én pont így vagyok ezzel nőként. Mármint nem érzem azt, hogy többet tettem volna le az asztalra csak azért, mert jobb a végzettségem és jobban keresek (nekem MA-m van, páromnak BA-ja). Párom viszont más területeken sokkal műveltebb, mint én, és szabadidejében kvázi önkéntesként sok olyan dolgot tesz, ami szerintem előrébb viszi a világot, mint amit én valaha tettem (halotti, anyakönyvi kivonatokat digitalizál, wikipedia-cikkeket ír és szerkeszt olyan híres magyarokról, akiknek még nincs cikkük, családfát kutat).
2017. máj. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!