Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak, akiknek volt már külföldi barátnőjük, esetleg jelenleg is az van?
Észrevehető bármiféle különbség egy magyar hölgyhöz képest? Esetleg van olyan, aki élt már párkapcsolatban egzotikus(pl. fekete, ázsiai, stb.) nővel?
Sok nő mondja, hogy a külföldi pasik sokkal jobbak, mint a magyarok minden tekintetben. Vajon ez a nőknél is így van?
Volt magyar barátnőm de mikor vmin összevesztünk és szakítottunk akkor úgy megharagudott hogy le is tiltott FB-ról is. Aztán ismerkedtem nőkkel, volt akit én pattintottam le, szépen megmondtam neki hogy nekem nem kell, erre megharagudott és törölt FB-ról is. :D Volt aki engem pattintott le pár randi után és szintén még FB-ról is törölt.
Volt még ezeken kívül 15-20 lány akivel találkoztam, randiztam vagy csak próbáltam volna egy randit összehozni.
A sok kudarc után kezdtem feladni amikor is megismerkedtem interneten egy amerikai lánnyal, ugyanis abban az időben az angolomat akartam feltornázni. Később meghívott magához nyaralni és elég jól összemelegedtünk. Legközelebb már ő jött el hozzám.
Most ott tartunk hogy a vízumot intézzünk hogy kitudjak menni és vele élni.
Nagy különbségről nem tudok beszámolni mert már külföldi lánnyal rajta kívül nem voltam de azt tudom hogy ott is van sok beképzelt nő, sok felelőtlen lány aki 16-18 évesen gyereket szül. Ott is füveznek a lányok is, fiúk is, stb.
Szerintem a magyar lányoknak szimplán érdekes a külföldi férfi és gazdagnak számít. Gondolom nem tipikusan románokkal, szerbekkel meg ukránokkal randiznak a magyar nők, hanem német, olasz, angol, stb :D
A magyar nők meg könnyen kaphatóak ha megérzik a pénz illatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!