Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért alakul mindig úgy, hogy külföldi pasim van?
Régóta van ez így, hogy külföldi srácokkal sokkal jobban megértem magam. Már az elsõ találkozás alkalmával egy hullámhosszon vagyunk, magyar fiúkkal pedig kínlódás az egész a közös nyelv, kultúra, hagyományok stb. ellenére is. Sokáig szerettem volna, ha magyar lesz a férjem, és a gyerekem apja, de erre már nem látok esélyt, annyira kiábrándultam. Nem tervezek amúgy itthon élni, pedig imádom a Hazámat, de a honfitársak mentalitása nem igazán tetszik.
Van itt még olyan nő, aki hasonlóan érez?
Mert TE ÚGY ALAKÍTOTTAD AZ ÉLETEDET!
Komolyan, b..sszus, egyre idiótább emberek vannak itt!
"Szerintetek miért alakul mindig úgy..."
Szerinted, nekünk honnan a fenéből kéne ezt tudnunk kislány?
Volt több külföldi barátom, jelenleg is, ő már elég régóta.
Szerintem kár tagadni, egy külföldi érdekesebb, persze nem hosszútávon értem, hanem pl ott vagy egy buliban, vagy bárhol, és a két oldaladon ül egy-egy férfi. Az egyik azt mondja: egy Pest melletti faluban nőttem fel. Vagy azt hallod, London mellett nőttem fel. Kapásból a 2.-t tartja az ember érdekesebbnek, mert az új. Így esélyt se adva a pestinek, ez mondjuk kicsit sarkított példa, de én így látom..
Ha voltál valódi kapcsolatban külföldivel/magyarral is, akkor lehet észrevenni a különbségeket. Kevesebb veszekedés a külföldivel, nem vicc, töredéke, sem. Nem vicc. A nyelvi korlátok miatt egyszerűen az ember elnézőbb, vagy nem tud úgy mindent-beleadva veszekedni, sokkal türelmesebb. Nem csak saját tapasztalat, több barátommal, akiknek külföldi párjuk van, tovább tart a veszekedés nélküli korszak.
Szerintem emiatt kínlódás magyarral, mert könnyebben fejezi ki magát az ember, így nem fordulhat elvileg elő, hogy a másik nem értette meg, míg, mint pl nálunk, barátom beszéli a saját nyelvét, és a saját nyelvem, de a közös nyelvünk egy harmadik nyelv, mert egyikünk se beszéli a másik nyelvét, ezáltal előfordulhat az, hogy nem értjük meg elsőre a másik óhaját elsőre, de itt is elő jön újra, hogy türelmesebb az ember a másikkal.
Utolsó, igazad van.
Annyival egészíteném ki, hogy sztem a magyar nők többsége azért nem külföldi pasiról álmodozik. De nekem nagyon tetszenek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!