Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek negyvenes szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek negyvenes szingli férfiként lehet találni nagyon szép arcú harmincas nőt?

Figyelt kérdés
Sajnos nagy problémám, hogy leginkább a nagyon szép arcú nők jönnek be, viszont ha sikerülne találni nagyon szeretném kényeztetni

2017. febr. 23. 20:04
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
63%
Biztos találni, de attól még, hogy valakinek szép az arca, lehet nagyon kövér is. Nekem is sokan mondták, hogy szép az arcom, csak ne lenne hozzá az a plusz 10 kiló felesleg a testemen. No meg a szép arc mellé is lehet valaki unintelligens. 35N
2018. jan. 3. 13:42
 52/56 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet találni de ritka mint a fehér holló. :(

Az nem bűn ha megkivanod őket, ezzel mindenki így van vagy lesz.

2019. jan. 5. 13:20
 53/56 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hülyén hangzik, de ez a mindenem

2019. jan. 5. 16:18
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amennyiben veszettül jóképű, sármos 40-es vagy, jó egzisztenciával. Akkor van esélyed a jobb 30-as nőknél. Viszont gyanítom ebben az esetben nyilván nem itt kérdeznél, hanem falnád a szép arcú nőket.
2019. jan. 19. 13:23
 55/56 anonim ***** válasza:
Két éve nem találsz senkit?
2019. márc. 20. 08:30
 56/56 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon szép arcú 30-as nő vagyok és a puncim is szűk.
2019. márc. 20. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!