Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek negyvenes szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek negyvenes szingli férfiként lehet találni nagyon szép arcú harmincas nőt?

Figyelt kérdés
Sajnos nagy problémám, hogy leginkább a nagyon szép arcú nők jönnek be, viszont ha sikerülne találni nagyon szeretném kényeztetni

2017. febr. 23. 20:04
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Óhhh... de kár
2017. márc. 17. 16:36
 12/56 anonim ***** válasza:
22%
Lehet hogy egy nem nagyon szép arcú nőbe fogsz beleszeretni mert őt fogod szépnek làtni!Sok szép arcú nö van a vilàgon de az egy idő utàn elkopik és telik az idő és nem a szépsége miatt fogod szeretni hanem pl kedves odaadó foglalkozik veled stb!
2017. márc. 17. 17:39
 13/56 A kérdező kommentje:
Ez igaz lehet valóban
2017. márc. 17. 17:50
 14/56 Imipepe válasza:
68%
Olyanra rá mehetsz aki elvált és két-hat gyereke van.
2017. márc. 27. 10:11
 15/56 anonim ***** válasza:
74%
Ha adsz magadra-sportolsz,öltözködésedre és a hajadra odafigyelsz,stb- és férfias arcod van,simán találhatsz.
2017. ápr. 6. 11:38
 16/56 anonim ***** válasza:
Ha találsz olyat akiknek az idősebb palik jönnek be, továbbá attól függően, hogy milyen egzisztenciával rendelkezel és milyen külső adottságaid vannak. A legfontosabb, hogy mindenki reálisan felmérje önmagát és ne várjon el irreális tulajdonságokat a másiktól amelyeket ő maga nem produkálni.
2017. ápr. 6. 11:52
 17/56 anonim ***** válasza:
4%
Lehet hogy neked szerencsèd lesz!Bár èn mèg 28 èves vagyok,ès mèg a rondáknak se kellek!
2017. ápr. 6. 19:51
 18/56 anonim ***** válasza:
28%

Volt már legalább 1 éves kapcsolatod, amit ki kellett értékelj magadban?

Nekem az a tapasztalaton, hogy addigra olyan eseménydús egy kapcsolat, hogy legkevesebbet nyom a latban, hogy a másik a legszebb a világon.

Nekem egy olyasmi arcú fiúm volt, mint a vámpírfilmben a Brad Pitt, csak még annál sokkal szebb.

1 év után nem számított semmit ez a tulajdonsága.

2017. máj. 21. 06:28
 19/56 anonim ***** válasza:
2%

Te perverz disznó! Most dobott ki engem egy szép arcú nő.

Olyan 10 éves komoly nő volt, én 44. Kérdeztem, hogy nem lesz-e ebből baj, meg, hogy anyukája tudja-e ezt. De ő csak röhögött. Párat szexeltünk, nekem jó volt, neki nem annyira, de hát kérem ilyen korban ez neki nem való. Mondta, hogy álompasi vagyok, jó velem, meg hogy mindent megtenne értem. Vettem neki hifit, meg számitót, aztán kidobott. Ki érti a nőket? Ezt csak azért írtam, hogy vigyázz a széparcúakkal.

2017. máj. 21. 07:23
 20/56 anonim ***** válasza:
69%
Karlowy, valami bibi lehetett nálad, álompasikat csak úgy nem dobnak a nők. Ja, és 10 éves volt?
2017. máj. 21. 09:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!