Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek negyvenes szingli férfiként lehet találni nagyon szép arcú harmincas nőt?
Volt már legalább 1 éves kapcsolatod, amit ki kellett értékelj magadban?
Nekem az a tapasztalaton, hogy addigra olyan eseménydús egy kapcsolat, hogy legkevesebbet nyom a latban, hogy a másik a legszebb a világon.
Nekem egy olyasmi arcú fiúm volt, mint a vámpírfilmben a Brad Pitt, csak még annál sokkal szebb.
1 év után nem számított semmit ez a tulajdonsága.
Te perverz disznó! Most dobott ki engem egy szép arcú nő.
Olyan 10 éves komoly nő volt, én 44. Kérdeztem, hogy nem lesz-e ebből baj, meg, hogy anyukája tudja-e ezt. De ő csak röhögött. Párat szexeltünk, nekem jó volt, neki nem annyira, de hát kérem ilyen korban ez neki nem való. Mondta, hogy álompasi vagyok, jó velem, meg hogy mindent megtenne értem. Vettem neki hifit, meg számitót, aztán kidobott. Ki érti a nőket? Ezt csak azért írtam, hogy vigyázz a széparcúakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!