Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek negyvenes szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek negyvenes szingli férfiként lehet találni nagyon szép arcú harmincas nőt?

Figyelt kérdés
Sajnos nagy problémám, hogy leginkább a nagyon szép arcú nők jönnek be, viszont ha sikerülne találni nagyon szeretném kényeztetni

2017. febr. 23. 20:04
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Húsvétinyuszi77 szívesen. Kedvelem az okos embereket, akik kibontják a témát, van mit tanulni tőled!
2017. máj. 21. 22:50
 32/56 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) azért még van mit tanulnom az emberekről nekem is :)
2017. máj. 21. 23:06
 33/56 anonim ***** válasza:
0%
Nálam nincsen bibi. Szerintem csak hazudott, hogy álompasi, meg ilyenek. Mondtam is neki, hogy nem vagyok az. Valószínű csak kihasznált. Amúgy 35-nek nézett ki, de a mai lányok korán érnek. Legutoljára ajtógombot vittem neki, meg csavarokat. Viszont nem vittem alátétet! Lehet, hogy ez volt a baj.
2017. máj. 22. 09:00
 34/56 anonim ***** válasza:
82%
33-as én vinnék neki alátétet! Izgat ez a nő, esetleg elérhetőség? :D
2017. máj. 22. 10:27
 35/56 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a csúnya arcúak is éppúgy kidobják a férfit, ha töketlen, vagy nem megfelelő számukra. Én nem vagyok szép arcú, de most rúgtam ki egy önsajnáló idiótát.
2017. máj. 22. 15:35
 36/56 anonim ***** válasza:
0%
Nem illik elérhetőséget adni. Vidéki. Az önsajnáltatókat ki kell rúgni. Mondjuk az volt a baj, hogy nem volt mindig kedvem menni, de hát 10-12 óra után, nem olyan könnyű. Baccon egyedül, vagy az anyjával. Önző gané vót.
2017. máj. 22. 21:26
 37/56 anonim ***** válasza:
80%

21 - eskének külön :D

Csak egy kérdés, azt hiszem ebben minden benne van :

Te mitől félsz ennyire ?

Tény hogy a kérdező elég rosszul fogalmazta meg kérdését, viszont a kommentednek nem sok köze van a felvetett témához ... ezt bárki aki külső szemlélőként látja, az is észreveszi, ne haragudj :) és ez annyira alap, hogy semmilyen analízisre, de még egy negyed féléves egyetemi tanulmányra sincs hozzá szükség.

Amúgy meg, ha egy férfi nem tetszik neked, vagy visszás érzelmeket vált ki belőled a személyisége ... teljesen rendben van, ha elutasítod :) Hajrá !

De az nagyon nem életszerű, hogy az ismerkedés első, vagy akármelyik kérdése, a "Hàny éves vagy ? " legyen :D Ha az ismerkedési fázisban eljuttok ehhez a kérdéshez ... Na ! Akkor ott kell abbahagyni az egészet !!! De tényleg :)

Vannak ilyen közhelyek mint pl. Külső megfog belső megtart , vagy belső megfog a külső meg kis akarattal kedvünkre formálható normális kereteken belül ....ezek unalmasak, de megállják a helyüket.

Na de, senki sem szeret bele egy személyazonosító okiratba, vagy szeret ki abból :D ugye ilyen azért nincs, elég fura fétis lenne :D

2017. máj. 22. 21:49
 38/56 anonim ***** válasza:
Találsz persze, ha megfelelő külső és belső jegyekkel rendelkezel. Szurkolok neked!
2017. máj. 23. 01:33
 39/56 anonim ***** válasza:
85%
36-os: Potencia és pszichés problémák esetén keresse fel háziorvosát és gyógyszerészét! :D
2017. máj. 23. 07:31
 40/56 anonim ***** válasza:
29%
Ha tele vagy lóvéval még 70 évesen is találsz bombázókat. :)
2017. nov. 29. 06:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!