Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejövőfélben vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejövőfélben vagyok a bátyjával, erre kitalálta, hogy szeret. Mit csináljak? Közel 1 évig semmit nem reagált.

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, a srác, akiről a kérdés szól, 22, a bátyja 27.

Egy gimibe jártunk, vannak közös barátaink, szóval nagyjából mindig ismertem, de csak 1 éve lettünk beszélőviszonyba. Azóta viszont kisebb, nagyobb megszakításokkal naponta beszélünk. És már ez néha-néha átcsap szexchatelésbe, képküldözgetésbe is. De ennyi. Sosem találkozunk, mert "sok a dolga", vagy fáradt és ez azért már kicsit fárasztó. Főleg, hogy én elég régóta többet érzek iránta és igenis rosszul esett, mikor mondta, hogy ilyen olyan csajnál lesz éjszaka, szóval ne keressem... Barátnője is volt hónapokon át. Hol nagyon bunkó volt velem, hol napokig alig reagált. Máskor meg folyamatosan képet akart (tőlem sosem kapott, csak én tőle). Aztán most Szilveszterkor megismerkedtem a bátyjával és ő azonnal foglalkozott velem. Már másnap mondta, hogy csináljunk valamit, vagy csak üljünk be valahova, folyamatosan érdeklődik felőlem és tényleg szeretek vele lenni, meg nem azt érzem, hogy csak a szex a célja (még szűz vagyok). Szóval próbáltam beszélni erről az öccsével, aki teljesen kiakadt, hogy ezt hogy tehettem és aztán este írt egy olyan, hogy ő szeret engem... Ez oké, de ennek semmi jelét nem mutatta, mert írni nagyon sok mindent lehet.

Közel egy év alatt nem volt egy szabad másfél órája, hogy találkozzunk, csináljunk valamit és ő van kiakadva rám.

Mit csináljak??

2017. febr. 23. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

itt eléggé bekavarhat az öcsi, de ő csak szórakozik veled és nem akarja, hogy a bátyjával legyél...

próbáld meg a bátyával, DE előtte világosítsd fel, hogy mi volt "köztetek" az öccsével, nehogy később visszaüssön a dolog...

24F

2017. febr. 23. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

hagyd a francba mindkettőt.

1. én 26 vagyok, és eszembe sem jutna 19 éves (szűz) lánnyal komolyabban tervezni, és nem bántásból írom, hanem azért, mert ezt a tulipántaposást meghagyom a fiatalabbaknak :D

max tényleg csak szexre, ennyi.

2. tökmindegy melyiket választod, hosszabb távon ez feszültséghez vezet majd a család, bemutatkozás stb során.

Tiszta lappal kezdj egy új sráccal.

2017. febr. 23. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
És ha még jobban belejössz a dolgokba, apuka is felpróbálhat majd?
2017. febr. 23. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem,ez a Barátok Közt.Sztem neked csak a figyelem kell(ahogy te is írtad csak neked még nem esetg le),h ezt az öcsi vagy a bátyó adja meg az számodra tök lényegtelen.Öcsi vagy nyuszi,vagy csak szórakozik,mert eddig élvezte h neked ő kellene,most meg hopp,háttal álsz neki,es megszólalt a biroklási vágy.Báty se lehet túl komoly.Sztem ne kezdj senkivel majd ha kicsit érettebb a gondolkodásod,előtte szexelni is kár volna.
2017. febr. 23. 10:49
 5/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Hát ha nálad ennyi a szerelem, akkor a világon még az etióp, éhező, szegény kisgyerekeknél is nyomorúságosabb lesz az életed! :/

Ez max valami langyos bizsergés, amit a tinik éreznek mikor belegondolnak a szerelemben, de egyértelműen nem egy mély érzelem. Nem szereted egyik férfit sem, az öcsi hülyít és azért tartja benned a "bizsergést", az idősebb komolyan kezel, ő meg azért indított el benned valamit.

De láthatóan itt még nincs semmi komoly (hála a hétrőfős kapanyányimonyóknak!), ez a szerencséd, mert így könnyebb tovább lépni.

Én lezárnám ezt a fejezetet az életemben, mert zsákutca lesz.

Tudom szűz vagy, tudom örülsz, mint majom a farkának, hogy van férfi (khm) a világon, aki már nőnek néz. Tudjuk átestünk rajta. De nem kell itt leragadni, nem az első gyökér lesz a utolsó az életedben, úgyhogy lehetsz bevállalós és nézhetsz máz mezőkre is.

2017. febr. 23. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Már csak azert is mert eszedbe sem jut hogy az öcsi bátyójában nem kéne még gondolkodni sem.Családi dolgok.miatt.Meg mert eddig az öcsi érdekelt,bár ezek szerint nem.

Öcsinek amúgy lehet kellenél,nyuszi,eddig nagyított jtszotta az eszét,de mindenki más.Belelátni a kis fejébe meg kívülállók nem tudnak csak tippelgetni.De beteg a világ,így nem húzhatunk Mindenkit be egy típushoz.Előző voltam.

2017. febr. 23. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocs 6-os 4-es voltam.
2017. febr. 23. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Soha nem bírnék egy családon végigmenni így sem. Ez szerintem jóérzésű embernek tabu.

Az öcsi csak féltékeny hogy nehogy már a bátyja nyerjen meg, de igazából szarik rád.

A bátyus meg simán lehet hogy csak meg akar fektetni de van pár év tapasztalata és már kicsit kifinomultabb a taktikája.

2017. febr. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!