Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti cikinek találnátok, hogy írtok a fiú lány lakótársának, akivel összejövőfélben vagyok?
..de nem bízol benne. És jogosan. Mivel a képen bizony-
talanságra okot adó dolgot láttál. Nameg ha a lánynak
nincs senki, akkor miért van ennyi ideig a fiúval? Miért
lakótársak egyáltalán? Erre rákérdeztél, hogy miért köl-
töztek össze?
Lehet nincs semmi a dologban, de azért ez elég húzós idő.
A kép is gyanús meg az is, hogy nem mehettek fel hozzá.
Én is laktam együtt sráccal, akivel nem jártam, így jött össze, meg lakótársnak tökéletes volt, tehát ez is előfordulhat. Hozzánk viszont bárki bármikor feljöhetett (én is felvittem a barátomat. Azért nem a barátommal laktam, mert még egy éve sem volt, hogy ismertük egymást, ő otthon élt és még nem akartunk összeköltözni).
Micsoda? Én is egy fiúval lakom, mindketten huszonévesek és vonzók vagyunk, de sosem szexelünk, nem csókolózunk, pedig szoktunk együtt lógni. Együtt sportolunk, együtt megyünk boltba, sütkérezünk. Nekem január óta nincs barátom, neki nemrég lett vége a kapcsolatának.
Szerintem a fotó sem gáz.
De ha nekem az egyik bige írna, akivel a lakótársam randizgat, hát mi ketten úgy kiröhögnénk, hogy instant szakítást eredményezne a lakótársamnál, hogy a csaj pszichopata.:))
szerintem ez nem pszichopataság...
normális esetben nem lakik együtt egy csaj és egy pasi, ha nincs köztük semmi.
a nők hosszútávon más nőkkel laknak együtt vagy a pasijukkal..
sztm, az hogy nem mehetek fel, ha a nő ott van, épp elég gyanús... egyszerűen jogom van tudni, kivel él és hogyan, ha én vagyok a nője..
"normális esetben nem lakik együtt egy csaj és egy pasi, ha nincs köztük semmi."
ez nem igaz, hiszen csomó ilyet tudok, de legyen akkor igazad.:)
idegenekre ráírni facebookon igenis őrült dolog, ha azt szeretnéd, hogy a barátod jól kinevessen, akkor tedd meg. mi nagyon jót nevetnénk a lakótársam csaján, aki nekem írogatni fb-n csak úgy.:D
Szerintem semmiképen se kérdezd meg a csajt. Ha tényleg nincs semmi köztük, akkor a pasinál végleg elrugnád a pöttyöst.
Szóval én azt mondanám a barátomnak, h nagyon szeretem, és szeretném megismerni a lakótársát is. Ha vonakodik, rákérdezék, h miért... Ha jön a nem lenne egy nyugodt percünk sem szöveggel mond neki, h egy köszönés, és egy bemutatkozás csak belefér nem?
Ne féltékenykedj, csak mond meg tárgyilagosan.
Viszont nem írtad, h mióta randiztok, mert az is lehet, h kevés ideje ismerkedtek, s még korainak tartja a bemutatást... nem akarja szétkürtölni, előbb szeretné tudni, h stabil lesz-e a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!