Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ennyire bizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire bizonytalan vagyok? Mit tennétek a helyemben? 17/l vagyok a pasim 20.

Figyelt kérdés

A jelenlegi barátommal 2 évvel ezelőtt ismerkedtem meg. De csak rá 1 év múlva hosszú és kitartó ostromlására beadtam a derekamat.Előttem viszont volt egy barátnője akit hamar dobot miattam amikor megismerkedtünk.Elmondhatom igen féltékeny típus de én is az vagyok.

2 hónappal ezelőtt megtudtam, hogy mikor nekem udvarolt volt egy lány akivel zűrös kapcsolat volt köztük. (csajtól tudom mert facebookon meg kereset).Még aznap szétnéztem a párom facebook üzenetei között és végül az archivált üzenetek közt rögtön megtaláltam. Tudom nem szép dolog de beleolvastam egy kicsit....(igaz kicsit régi üzenetek de akkor is a sírás kapot el tőle. Még aznap este kérdőre vontam és kidobtam, de végül megbocsátottam neki mert mind a ketten nagyon szenvedtünk.Látszott rajta hogy nagyon megviselte.

Két hete észre vettem kicsit furcsán viselkedik.pl. régen órákat beszélgettünk a neten most meg kb.10 percet..pedig a barátainak mindig rólam áradozik, de mégis furcsa. Meg sérelmezte azt hogy ő szokott rám írni és nem fordítva..de mikor napközben ráírtam megnézte és b*szott visszaírni és ez nem az első esett volt (mikor én csináltam meg vele hogy lássa milyen rossz fel volt háborodva.Tegnap viszont ne tudom hogy miért de volt egy olyan érzésem hogy fel kell mennem a facebookjára. Láttam, hogy utoljára 2 csajjal beszélt az egyik jóval idősebb tőle kb.25 lehet de általános témákról beszélgettek. A másik csajnak viszont utolsó mondatként azt írta hiányzol baby.

Mit tanácsoltok?

2014. aug. 6. 17:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy megcsal...de akkor miért áradozik rólam mindenkinek?
2014. aug. 6. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Elég zavaros ez. Most azt mondom, hogy dobd ki, akkor megint szenvedni fogtok...
 3/8 anonim ***** válasza:

Hosszas mérlegelés után azt tudom mondani, hogy randizzunk.

Írj, privátban a többit :))

4/8 anonim ***** válasza:
kikaparnám a szemét
2014. aug. 6. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Bizalmatlan embert utoléri a kutya. Mégis mit keresel te az üzenetei között?

Nem normális, hogy bizonytalan vagy. Hogy mit tennék? Sürgősen leszoknék más privát szférájának ellenőrizgetéséről.

2014. aug. 6. 18:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: szerintem ez lesz a vége...

Utolsó válaszoló: tudom nem szép dolog..de amit ő csinált az sem szép. Akkor miért nem mondja,hogy nem akarja tovább. Egyébként ha párod másnak írogatna mit csinálnál? Ülnél szó nélkül?

2014. aug. 6. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én őszintén elmondanám hogy IGEN beléptem a facebookodba (bocsika) .. és láttam amit láttam ( ami nekem fáj hogy te más lányokkal 'flörtölsz' ) ÉN SZERETLEK és nem akarlak elveszíteni DE EZ ÍGY NEM JÓ ! válasz kérlek ŐK vagy ÉN

20/L

2014. aug. 6. 18:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyszerű. Köszönöm :)
2014. aug. 6. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!