Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejövőfélben vagyok egyik legjobb barátnőm plátói szerelmével, rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval többször aki a legjobb barátnőm plátói szerelme. Ő már kapcsolatban van 2 éve és elvileg boldog de mégis úgy érzem ha megtudná hogy ezzel a fiúval vagyok nagyon nem lenne boldog. Neki megvolt rá a lehetősége hogy legyen köztük valami de nem élt vele és a mostani párját választotta. Szerintetek aggódnom kéne emiatt?2016. szept. 17. 16:54
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg megvolt rá a lehetősége, de nemet mondott, akkor nem kell aggódnod, meg fogja érteni. Ha meg nem, akkor szarjál rá, mert nem lehet olyan önző, hogy csak neki kellhet egy férfi, és más ne is legyen boldog.
2/4 anonim válasza:
Neki van barátja, ennek elvileg azt kéne jelentenie, hogy túltette magát ezen a srácon. Ha nem így van, az elég gáz, de nem neked, hanem neki. Szóval nem, nem vagy rossz ember.
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az előzőkkel, viszont szerintem beszéld meg barátnőddel, hogy mi a helyzet, ne mástól tudja meg.
4/4 anonim válasza:
Megis mi a lofax koze van a kis baratnodnek ahhoz h te kivel es mikor es hol es mit..?? Legyel mar annyira tisztelettel Onmagad fele hogy a sajat boldogsagodat nezed.. Ki a sz@rt erdekel mit gondol..kell a francnak baratno nekem sincs :D pont ezek miatt. Van pasija es nem az aktualis pasijaval talalkozgatsz ergo nincs problema. Ha meg zavarja egyenszart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!