Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a teendő, ha egy szempillan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha egy szempillantás alatt egy életre beleszerettem valakibe?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit egy társaságban, ahová érkezett, közénk. Se látok se hallok azóta a kialakult érzelmeim miatt. Lenyűgöz a belsője és a külsője egyaránt.

Nyilván, ha rám ilyen hatást gyakorolt, akkor sok más, nálam jóval vonzóbb, szebb, okosabb nőre úgyszintén. Úgyhogy valószínűtlen hogy megragadom a figyelmét és többet akarna tőlem.

Ő megnyerő és lehengerlő, intelligens, kedves, segítőkész, szerény, szorgalmas, sikeres, udvarias, remek beszélgetőpartner, rendezett, igényes, helyes, erős, magas, aranyos, és hát kibököm a végén ezt is: bugyinedvesítő, pulzusemelő...

Annyira szép a belsője, igazgyöngy a műanyaggolyók közt. Ezzel nem azt mondom, hogy nem ismerek rajta kívül igazgyöngyöket, de ebből van kevesebb. És e mellé megvan a férfias belső kisugárzás is, és persze a külseje, ami meg az én ízlésemnek pont tökéletes.

Nyilván nem minden nő áradozna róla úgy mint én, pl. a legjobb barátnőmről bizton tudom, nem jönne be neki túlzottan, teljesen más az ízlése. De biztos hogy sok nőnek megragadja a figyelmét. Én pedig, mint ahogy fent is írtam, nem viccelek, de egy életre belé estem, és nem kellett hozzá, csak egy este.

Számomra ő az ideális férfi, aki az én ízlésemnek minden tekintetben ideális, ő A férfi, ha értitek. Azóta kérdeztem embereket róla, akik ismerik kisebb kora óta, és amiket meséltek, mind alátámasztották a kialakult érzéseimet.

Évek, de talán még évtizedek múlva is róla fogok ábrándozni... Hogy milyen lehet nap mint nap vele lenni kapcsolatban... Hogy milyen lehet ha ő fektet meg az ágyban... Biztos méretes van neki, és olyan határozott és kitartó az ágyban, mint az életben, és elsődleges neki a partnere élvezete, hisz ilyen a személyisége.

Bárcsak egy közös ismerős elintézné, hogy randizzunk! Hátha, hátha, hátha mégis lenne nálam esélyem egy ilyen randin!!! De az a baj, szerintem mint nő, nem keltettem fel az érdeklődését. Beszélgettünk, és biztos szimpatikus vagyok neki, de nem éreztem rajta olyasmit, hogy tetszenék neki, szeretne lenyűgözni, meghódítani. Kedves volt és segítőkész, meg úriember, mert ilyen, de egyébként nem éreztem rajta azt a pluszt, amit azokon a férfiakon, akiknek bejövök.

Jaj istenem, olyan finom illata volt! Úgy szerettem volna... Nos, mikor mit szerettem volna. Az elején megölelni. Utána dús ajkait megcsókolni. Később a nyakát harapdálva leteperni. Később pedig, mikor már álmos voltam hajnalban, csak összegömbölyödni az ölében, az ölébe vagy a mellkasára hajtani a fejem.

Azt sem tudom, fogom-e még látni. De ha nem is látom többé, akkor sem fogom feledni. De azt hiszem fogom még látni... Bárcsak olyan lány lennék, akire felfigyel egy ilyen férfi!

Úgy képzelem, egy olyan nő illik mellé, aki magas és intelligens mint ő, és finom eleganciával, nőiességgel öltözik. Máskor meg laza, kényelmes, de rajta cukinak ható ruhákban van. Valaki, aki alig sminkel. Valaki aki ápolt, igényes, illatos mint ő. Valaki aki vékony, jó alakú, fitt. Valaki aki méltóságteljes kiállású, másokra hatást gyakoroló mint ő... Hát, a leírt nő és én sok tekintetben ég és föld vagyunk. :'(

Én még ilyen férfivel nem találkoztam, legfeljebb halvány másával, és azzal is csak filmekben. Nem azt mondom, hogy ő az atyaúristen akinek senki sem ér a nyomába, hanem azt mondom, hogy ő olyan, mintha az én igényeimre szabták volna.

2017. febr. 22. 05:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Lefogadom, hogy nem nagyon ismered, csak idealizálod, mint az állat. Mióta ismered, mennyit beszéltél vele összesen?
2017. febr. 22. 07:52
 12/19 anonim ***** válasza:
52%

Magamra erőltettem hogy harmadjára is elolvassam.Nem lett jobb.Az amit itt leírtál,és elképezltél az max valami lányregénybe való.Az egy dolog hogy ezt gondolat szintén megfogalmazod,de amikor ezt nyilvánosan ki is Írod,es felteszed a nagy kérdést,mi a teendő?Háát vannak gondok,nem kicsik.

Sötét vagy mint az éjszaka.Olyan akivel jobb ha nem kezd semmilyen pasi,mert egy éjszaka felkelsz és a téveszméid miatt megfojtod egy párnával.

2017. febr. 22. 08:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tényleg továbbgondoltad a dolgokat. Viszont ha nem, akkor áruld már el hol lehet hasonlókra találni. :-)
2017. febr. 22. 10:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt az érzést, nálam is van a képben egy ilyen pasi...
2017. febr. 22. 11:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Huh, nemrég írtam egy paródiát az idealizáló nőkről, de komolyan, neked sikerült felülmúlni!!!

Ott kaptam röhögőgörcsöt, amikor a méretes szerszámáról írtál, meg hogy tuti olyan az ágyban, amilyennek te elképzelted!

Persze, valamennyi idealizálás kell, de ez már ijesztő! Szerencsétlen pasi, ha véletlenül lenne is valami köztetek, soha nem tudna megfelelni az általad felépített rózsaszín ködös képnek... ebből jó nem sülhet ki, mert vagy te magad jössz rá, hogy mégsem olyan, mint amilyennek elképzelted, vagy ő szembesül vele, hogy te már szépen kipótoltad a fejedben a vele kapcsolatban hiányzó információkat, és nem ŐT szereted, hanem a fejedben elképzelt ideált.

Ismered Pygmalion történetét, aki készít egy szobrot és beleszeret a saját alkotásába? Na ez ilyen! Csakhogy ez a pasi egy élő ember és ezer százalék, hogy nem olyan, mint amilyennek te elképzelted.

2017. febr. 22. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:
De az a baj,hogy akkor megjelennek itt a "bnői",hogy "nekem is,és nekem is van egy ilyenem",majd elkezdik támogatni egymást...Hülyéknek áll a világ.
2017. febr. 22. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, ahogy olvastam, olyan volt, mintha én írtam volna :D Na jó, kicsi túlzással.

Az én esetemben azonban veszett ügy volt, mert barátnője van, aki nagyon illik hozzá - pont olyan, amit te írtál le hozzá illő nőként.

Szerintem nagyon nem tehetsz semmit, ha tényleg ennyire nem az ő ízlése lennél (bár honnan tudod?), a legjobb, mit tehetsz, hogy ledobod a rózsaszín szemüveget, elkezded észrevenni, milyen valójában, mi rejlik a kedves látszat mögött, mert olyan, hogy tökéletes férfi (amit leírtál, az alapján ő eddig teljesen olyannak tűnik), nem létezik. Ha ezt észreveszed, és benne is meglátod a rosszat a jó mellett, könnyen kiszerethetsz belőle - de ha már minden rosszat tudsz, és ezután is szereted, próbálkozz be. Mit veszíthetsz? Ha valóban ennyi nőt bűvöl el, valószínűleg nem ez lenne az első, hogy valaki vall neki, ha olyan intelligens, nem fog kifigurázni, ha olyan kedves, nem lesz durva. Ha mégis - akkor talán rosszul ismerted. Aztán lehet, kiderül, hogy ő is vonzódik hozzád.

2017. febr. 22. 12:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Volt néhány válasz, szám szerint most nem sorolom fel, amiket nagyon jó volt elolvasni, nekik nagyon köszönöm hogy írtak. Amúgy minden reakciónak örülök, még a piszkálódásoknak is.
2017. febr. 22. 13:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Pedig nem törtél ki örömmámorban,mikor először írtam...Hiába bizomygattam h olvastam.
2017. febr. 22. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!