Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után és hányadik randi után feküdtetek le először a párotokkal?
Általánosságban nem pont a jelenlegire értem.
Kinél történt ki a N. és az F.
Hányadik randi után vitettek először virágot a lánynak vagy kaptatok virágot?
Első szex volt-e valamelyikőtöknek?
Hány évesek voltatok?
Az első randin kaptam Tőle virágot,3szpr randiztunk és utána összejöttünk, egy hónap múlva fekdüdtünk le 16éves voltam és ő volt nekem az első,Ő 18 éves volt.
Azóta is együtt vagyunk ,márciusban lesz a negydik évfordulónk.
Soha nem volt még randim, így erre nem tudok válaszolni.
1:
4 év ismertség, 5 hónap kapcsolat után, nálunk. Mindkettőnknek első volt. Virágot sose kaptam. 18 évesek voltunk mindketten.
2:
3 hónap ismertség, 1 hónap kapcsolat után, náluk. Neki én voltam az első. Virágot sose kaptam. Én 20 voltam, ő 19.
3:
3 év ismertség, 3 hét kapcsolat után. Egyikünknek se volt az első. 22 voltam, ő 23. Virágot nem randira kaptam, hanem egyszer, mikor fél éve voltunk együtt, és vezetés órára mentem, akkor ő addig vett nekem pár szál rózsát meglepiként, mert tudta, hogy mire végzek, addigra rossz kedvem lesz :D
Ja, a 3.-kal náluk feküdtünk le először.
Én vagyok a nő.
Egy év átlagos ismeretséggel. Egy hónap az első az első közeledés óta. 3-4-ik találka után korai lenne e tovább lépni. mindketten 20+
?
mindketten nagyon kedveljük a másik felet, sokat nevetünk, nagyon nyíltak vagyunk de nem mondtuk ki hogy akkor most van-e valami de érzik a levegőben. Olyan mintha mindketten a másik félre várnánk az egy értelműbb jelre. A virág már pontosabb célzás lenne.
Exszel: egy hónap után nála, 24 évesen, nekem első volt (ő 28 volt)
Párom: harmadik randin, nála, 27 évesen (ő 33)
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!