Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti már feküdtetek le pasival első randin? És mi történt azután a ''friss''kapcsolattal?
#6-os válaszoló, szíved joga, hogy azt tarts undorítónak, amit csak akarsz, de az ember egy bizonyos kor felett eljut oda, hogy úgy élje a szexuális életét, ahogy az neki, és a partnerének a legjobb, és ebben a legkevésbé fogja az befolyásolni, hogy egy gyk-s felhasználó, vagy egy rokon kislány ezt elfogadja-e, vagy sem.
Nekem általában az a vicc szokott eszembe jutni, amikor a kakas kergeti a tyúkot a baromfiudvarban, és azt mondja neki, hogy minek futsz, te buta, úgyis elkaplak. Mire a tyúkocska azt feleli: tudom csak futok egy kört, nehogy qrvának nézzenek.
Volt egy 2 évig tartó párkapcsolatom, rögtön első alkalommal szex volt.
Volt egy 8 hónapos kapcsolat, ott a második alkalommal volt szex.
A jelenlegi párommal lassan 10 éve vagyok együtt, vele azt hiszem a 3. vagy 4. találkozás alkalmával volt szex, ez a megismerkedésünket követő 2. héten volt.
És volt szexkapcsolatom is, aminél nyilván az elejétől fogva le volt tisztázva, hogy csak szex, semmi több.
Én azt gondolom, hogy ha valaki komoly kapcsolatot akar tőled, szimpatikus vagy neki, kedvel, akkor teljesen mindegy, hogy mikor lesz meg az első szex, az első randin vagy a 10. alkalommal, akkor is keresni fog és szeretne veled kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!