Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti már feküdtetek le pasival első randin? És mi történt azután a ''friss''kapcsolattal?
"Mert szamomra a kapcsolat nemcsak a testi vagyak kielegitesere szolgal hacsak nem vagy annyira lelkiszegeny. Szamomra a szex a szerelem bteljesulese es nem forditva."
Pont ez az, hogy mindannyian mások vagyunk. Nekem az érzelmek hiánya nem zárja ki a szexet és ettől nem vagyok lelki szegény, azt is elhiheted. Nagyon is érzékeny típus vagyok és nagyon tudok szeretni. De a szex, nálam csak szex. De ettől nem vagyok rosszabb, mint bárki más, csak nekem mást jelent a szex. A szex számomra csak szex. Testi kielégülés, ami nem azzal a legjobb, akit szeretek, hanem akivel a legjobban összeillünk szex terén, azonosak a vágyaink, az igényeink.:)
"Kivanom neked hogy megtalald az igazit es hogy ez megvaltozzon."
Nem tudom miről beszélsz, mert ha figyelmesen elolvastad volna, amit írtam, akkor azt is olvashattad volna, hogy 10 éve élek párkapcsolatban, akivel kb. 2 hét után volt meg az első szex. Egyébként házasok vagyunk és van gyerekünk is. Szóval nem gondolnám, hogy nem találtam volna meg az igazit így is, hogy ilyen vagyok.:)
Volt már elsőrandis szexből kapcsolatom, többször is életemben.
Jelenlegi barátommal rögtön ágyba kerültünk azután, hogy összejöttünk (igaz, előtte már régen ismertük egymást), de csak petting volt. Gyakorlatilag a 4. randinkon feküdtünk le egymással. Viszont elképesztően jó vele a szex, én bánnám, ha még vártam volna, hiszen nagyon kívántuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!