Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randi/találka után feküdtetek le a párotokkal?
Figyelt kérdés
Mennyi idő utàn szexeltetek először, mikor ereztétek hogy elérkezett az idő? Es hany évesek vagytok?
Köszi.
2015. jan. 11. 02:57
1/18 anonim válasza:
Jöhet a lepontozás, de az első találkozás napján (éjjelén).
Azóta már jó pár éve házasok vagyunk.
2/18 anonim válasza:
Én nem tudom, hányadik randi volt.. valamikor az első hónap végén, addig pedig heti kb 3x randiztunk. (Jobban belegondolva eddig minden párommal valahogy így alakult.) A végleges párommal 28 évesen találkoztam.
3/18 anonim válasza:
Egy hónap múlva,szóval a 30-ik randinkon(minden nap találkoztunk)
4/18 anonim válasza:
Valamikor az első hónap végén
Nem volt ilyen randi, találka vagy mi.. Minden nap talalkoztunk,mőrálat( egy kollégium)
Ekkor is azért mert en kezdemenyeztem, ő nem mert tovább menni.l
21-22 évesek voltunk, azóta több mint 6 év eltelnt és házasok is vagyunk
5/18 anonim válasza:
30 évesen 3 hónap után, de nem találkoztunk naponta.
6/18 anonim válasza:
Egy hónapon belül. Talán a 3. vagy 4. találkozásnál. 3 éve vagyunk együtt, idén házasodunk. Első randin soha nem feküdtem le senkivel, de nem mert elítélem, sőt. Csak így alakult mindig. :) 25l
7/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Hetente egyszer max kétszer találkoztunk az első hónapokban.
8/18 anonim válasza:
Nem is tudom pontosan. Nem akartam elsietni mivel szűz voltam
De viszonylag mégis gyorsan megvolt az első alkalom. Igaz az elején még csak petting volt. Még csak hozzá szoktatott az érintéséhez a közeledéséhez
Aztán kb egy hónap után.
10/18 anonim válasza:
29 évesen az első randin, de már előtte ismertük egymást egy ideje. Már jó pár éve házasok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!