Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hányadik randi/találka után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randi/találka után feküdtetek le a párotokkal?

Figyelt kérdés

Mennyi idő utàn szexeltetek először, mikor ereztétek hogy elérkezett az idő? Es hany évesek vagytok?

Köszi.

2015. jan. 11. 02:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Ó, a csudába! Azt hittem, a lepontozómatyi csak este jár erre. :D
2015. jan. 11. 08:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb 8. randin, két hét után. Én 19 voltam. Azóta már összeházasodtunk, gyerekünk is született.
2015. jan. 11. 08:56
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha csak és kizárólag rajtam múlt volna, már az első találkozásnál megtörténik, mert annyira első látásra oda voltam érte :D. Szerencsére ott voltak a barátnőim, akik előtt nem akartam "ribi" lenni, és nem utolsó sorban ő is úriember volt, így maradtunk a beszélgetésnél és telefonszám cserénél. Végül az első megbeszélt randevúra is csak sokkal később került sor, és akkor sem történt semmi. Aztán felgyorsultak az események, mert utána gyakrabban találkoztunk, aztán kb 2 hét elteltével meg is történt, 26 voltam akkor. Most 31 vagyok, ő a férjem és gyerekeink is vannak már.
2015. jan. 11. 09:16
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

28 éves voltam és 6 honapot udvarolt. nem voltam benne biztos, hogy vele szeretnék lenni, inkább csak barátságot szerettem volna kialakitani.

6 honapig folyamatosan udvarolt, hetente 2 szer találkoztunk, minden alkalommal hozta a virágot, jott értem, moziba, étterembe mentunk. beiratkozott ugyanabba a fitness klubba, ahova én jártam. mivel én még nem nagyon beszéltem franciául (igen, ö francia) elkezdett magyarul tanulni.

addig a szuleivel élt, de hogy megmutassa, hogy o komolyan gondolja velem, elkoltozott, kivett egy lakást.

azota van egy kisfiunk és eltelt 9 év.

2015. jan. 11. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
3. randin, távkapcsolatnak indult, szóval kb 1 hónapja ismertük egymást, mikor megvolt a 3. találkozás.
2015. jan. 11. 09:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
fél év. 20/l
2015. jan. 11. 11:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs jelentősége. Nincs rá recept hogy ezen múljon hogy tartós vagy futó lesz-e a kapcsolat.

Amikor ott az a bizonyos PILLANAT, akár az első randin akár a huszadikon akkor kell felismerni és élni vele.

2015. jan. 11. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi a jelenlegivel nem húztuk sokáig, a második randin megtörtént a dolog. Nem tervezgettünk semmit, csak jól akartuk érezni magunkat... Több mint egy éve tart a kapcsolatunk, öt hónapja együtt is élünk.

25/n

2015. jan. 12. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!