Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randi/találka után feküdtetek le a párotokkal?
Mennyi idő utàn szexeltetek először, mikor ereztétek hogy elérkezett az idő? Es hany évesek vagytok?
Köszi.
28 éves voltam és 6 honapot udvarolt. nem voltam benne biztos, hogy vele szeretnék lenni, inkább csak barátságot szerettem volna kialakitani.
6 honapig folyamatosan udvarolt, hetente 2 szer találkoztunk, minden alkalommal hozta a virágot, jott értem, moziba, étterembe mentunk. beiratkozott ugyanabba a fitness klubba, ahova én jártam. mivel én még nem nagyon beszéltem franciául (igen, ö francia) elkezdett magyarul tanulni.
addig a szuleivel élt, de hogy megmutassa, hogy o komolyan gondolja velem, elkoltozott, kivett egy lakást.
azota van egy kisfiunk és eltelt 9 év.
Szerintem nincs jelentősége. Nincs rá recept hogy ezen múljon hogy tartós vagy futó lesz-e a kapcsolat.
Amikor ott az a bizonyos PILLANAT, akár az első randin akár a huszadikon akkor kell felismerni és élni vele.
Mi a jelenlegivel nem húztuk sokáig, a második randin megtörtént a dolog. Nem tervezgettünk semmit, csak jól akartuk érezni magunkat... Több mint egy éve tart a kapcsolatunk, öt hónapja együtt is élünk.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!