Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért taszítom el magamtól idővel azokat az embereket a párkapcsolatban, akik szeretnek?
Kolozsváron élek, úgyhogy kicsit messze lesz Budapest, de én is gondolkoztam már, hogy segítséget kérek szakembertől, mert nagyon felmérgelődtem már ezen.
Kiskoromban nagyon szétszórt voltam, míg egyszer csak fel nem mérgelődtem nagyon, és elegem nem lett, és el nem határoztam, hogy nekem nem muszáj a kedvenc kabátomat a vonaton felejtenem, elhagynom a dolgaimat, és sose találjam meg a cuccaimat, amiket valahová leraktam, és rendetlenségben éljek. Azóta rendszerető, normális állampolgár vagyok, mert sikerült végül.
Valami ilyesmit érzek most is magamban, hogy elegem lett az érzelmileg béna önmagamból.
Ez esetben mindenképp ajánlom, hogy keress egy jó szakembert. Annak alapján, amit és ahogyan írsz, maximálisan alkalmas vagy a terápiás munkára. A probléma felismeréséig már eljutottál (ez önmagában is óriási dolog, sokan eddig sem jutnak el). A megoldáshoz viszont jól jön a segítség, mert...
a többit leírom privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!