Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért taszítom el magamtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért taszítom el magamtól idővel azokat az embereket a párkapcsolatban, akik szeretnek?

Figyelt kérdés
... valakivel kezd sínre kerülni a kapcsolatom, amit én is akarok, de én mintha tudatalattimban megijednék az egésztől, és visszavonulót fúj az agyam, és érzelmi szinten egyszerűen kezdem taszítani azokat az embereket, akik szeretnek? Meg szeretném érteni ezt magamban, hogy "kijavíthassam", de nem tudom, honnan induljak el. (Nem hiszem, hogy a hódítási téma miatt.)

2017. febr. 21. 08:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kolozsváron élek, úgyhogy kicsit messze lesz Budapest, de én is gondolkoztam már, hogy segítséget kérek szakembertől, mert nagyon felmérgelődtem már ezen.

Kiskoromban nagyon szétszórt voltam, míg egyszer csak fel nem mérgelődtem nagyon, és elegem nem lett, és el nem határoztam, hogy nekem nem muszáj a kedvenc kabátomat a vonaton felejtenem, elhagynom a dolgaimat, és sose találjam meg a cuccaimat, amiket valahová leraktam, és rendetlenségben éljek. Azóta rendszerető, normális állampolgár vagyok, mert sikerült végül.

Valami ilyesmit érzek most is magamban, hogy elegem lett az érzelmileg béna önmagamból.

2017. febr. 21. 15:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez esetben mindenképp ajánlom, hogy keress egy jó szakembert. Annak alapján, amit és ahogyan írsz, maximálisan alkalmas vagy a terápiás munkára. A probléma felismeréséig már eljutottál (ez önmagában is óriási dolog, sokan eddig sem jutnak el). A megoldáshoz viszont jól jön a segítség, mert...

a többit leírom privátban. :)

2017. febr. 21. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!