Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a barátom, hogy szerelmes belém és a legjobb barátja is vagyok. Jogosan szakítottam?
Figyelt kérdés
Ezek szerint nem igaz szerelem ha barátságot is érez irántam...2017. febr. 20. 12:02
12/25 anonim válasza:
Kérlek kérdező írd ide, hogy amúgy kamu és nincs ilyen buta ember a földön. Fontos lenne a GyK olvasói közösség lelki nyugalmának megőrzése érdekében.
Köszönjük: Föld.
13/25 anonim válasza:
Remélem,hogy csak szórakotásból írtad ki.
Nem akarok belegondolni, hogy valaki ennyire ostoba legyen.😶
14/25 anonim válasza:
12es szakadok rajtad! :DDDDDD Ment a zöld kéz!!!!
16/25 anonim válasza:
Ezert szakítottal? 😂
Jobb is annak a pasinak.
n25
17/25 A kérdező kommentje:
Nem értitek. Volt egy kisebb vitánk, amikor én megkérdeztem 2 év után, oké, tehát akkor mit érzel irántam? Én szerelmes vagyok. Ő azt felelte,hát több dolgot is érzek. Barátságot pl. De azért szeretlek.
2017. febr. 20. 14:38
19/25 anonim válasza:
"Volt egy kisebb vitánk, amikor én megkérdeztem 2 év után, oké, tehát akkor mit érzel irántam? Én szerelmes vagyok. Ő azt felelte,hát több dolgot is érzek. Barátságot pl. De azért szeretlek."
Most akkor döntsd el, hogy mit mondott a barátod, mert a kérdésben azt írtad, azt mondta, hogy szerelmes. Szerintem te sem tudod mit mondott, beszélsz itt össze-vissza.
20/25 A kérdező kommentje:
A végén mondta, hogy szeretlek. Egyértelmű, hogy a barátja is vagyok. De egy vita után, amikor megbeszéljük a továbbiakat, ő csak a barátságot mondta.
2017. febr. 20. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!