Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti akkor is szívesen alszotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti akkor is szívesen alszotok a párotoknál/hagyjátok, hogy ott aludjon nálatok, ha 100%- hogy nem lesz szex? Azt hallottam, ma már nem szokás. ) :

Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Persze, mert nem a szexpartnerem, hanem a kedvesem :)

Mellesleg együtt élve fura is lenne, ha aszexmentes (pl.mensi 1-2-3) napokon vmelyikönk az erkélyen aludna.

2017. febr. 16. 20:32
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Olyan nincs, hogy 100%-hogy nem lesz szex. Nem vagyok nimfo de könnyen megjön hozzá a kedvem ha olyan a pillanat.

Ettől függetlenül nem azért alszunk együtt, hogy szexeljünk.

2017. febr. 16. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Nincs is szebb annál, amikor a kedvesed melletted alszik el, mjközben átölel.
2017. febr. 16. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Éppen most vagyunk ilyen helyzetben (hüvelygomba miatt), attól még miért ne lenne jó érzés összebújva aludni, meg egymás mellett ébredni? :D Nem szexkapcsolat, hanem párkapcsolat.
2017. febr. 17. 00:12
 15/16 anonim ***** válasza:
En ugy voltam egyutt a barátommal öt hónapig, hogy bár gyakran aludtunk együtt, nem volt szex mert még szűz voltam. Azota is egyutt vagyunk, es nyilvan amikor megvan vagy ha nem kellene hangosnak lenni akkor nem szexelunk. De nem emiatt alszunk egyutt, nem ez a mérvadó.
2017. febr. 17. 23:01
 16/16 anonim ***** válasza:

eszembe jutott, mikor a volt barátoméknál aludtam és mondtam neki, hogy nekem most pirosbetűs ünnepeim vannak. azt mondta, menjek haza.

2011ben volt, szóval már akkor se volt szokás..

2017. febr. 21. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!