Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye kérdés, de a barátnőm miért csak zenére akar szexelni?
Tudom, kicsit viccesen hangzik, de a barátnőm csak sötétben vagy hangulatfényben és zenére hajlandó szexelni velem. Azt mondja neki csak ez hozza meg a hangulatát hozzá. Nem zavar, csak egy kicsit furcsállom.
Szerintetek ez jelent valamit? Vagy ő simán ilyen? Ismertek még olyat, akinek ilyen dilije van?
Nekem is volt olyan csajosom, aki zenére szeretett kettyinteni, de nem CSAK zenére, elvoltunk nélküle is :) :P :$ Nemtudom mi lehet a nőddel, lehet túl sok romantikus filmet nézett, ott eléggé sztereotip dolog ez.
Amúgymeg toljál ki vele, egyik este rakj be valami brutálmetált :DDD
Izgulós.. Szeretne számodra jó élményt nyújtani! A zene, stb .. Lelazítja, megnyugtatja. :D
Bíztasd, dícsérd.. Gondolom jó vele! Mond ezt el neki, azt is, hogy szép - csinos - stb... :D
Az még az érdekes, hogy a zene stílusa nem különösebben érdekli, szóval nem romantikus számokat szokott betenni. Pop, rock, disco, rap, minden volt már. :D
Egyébként azon kívül jó a szex, nem mondanám, hogy nagyon félős vagy szégyellős.
Lehet, hogy fél bizonyos hangoktól, amik szex közben hát... előfordulhatnak. Nem mindenki röhögi el pölö, ha a p**ci a nagy eksön közben egyszer csak kiadja a bele került levegőt. Van, akinek nagyon ciki. :)
De szerintem kérdezz rá.
Én is furcsán néztem a páromra, amikor úgy akart szeretkezni, hogy berak hangosan egy videót youtubeon. Mondjuk igaz ő nem a hangulat miatt, hanem hogy ne hallják a panellakók. :D
Nézd, lehet, hogy neki ez a hóbortja. Ha azon kívül jó a szex és nem különösebben zavar, akkor nincs vele baj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!