Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Neten megismerkedtem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten megismerkedtem egy pasival, írta, hogy kicsit eltűnik, mert nagy melója van. Egyszer ráírtam poénból, hogy azért jelentkezem, nehogy elfelejtsen. Nem válaszolt. Ez most engem fullra lerázott? Ne is várjam, hogy jelentkezzen? Írjak neki?

Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 22:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
mit mondott mikor végez ?
2017. febr. 12. 23:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez az amit nem tudok.Lehet,hogy írta,de kitöröltem a beszélgetés elejét véletlenül.
2017. febr. 12. 23:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyet még írhatsz szerintem, hogy jó munkát vagy valami, hogy jelezd, gondolsz rá, de ennyi elég. Ha akar, megtalál.
2017. febr. 12. 23:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már inkább azt írd, hogy nem akarod zavarni, így írjon rád mindenképpen, ha már végzett. Legközelebb óvatosan a törléssel :)
2017. febr. 12. 23:52
 15/19 anonim ***** válasza:

A kicsit eltűnés időben mennyit jelent?

A helyzet az, nekem vannak ismerőseim a világ minden tájáról, nagyon elfoglalt emberek is, de ha akarnak, tudnak válaszolni max. fél napon belül.

Ez tipikus lerázó szöveg.

Közben ő megismerkedett mással is. Ha az nem jön be neki, akkor fog véget érni a "munka".

2017. febr. 13. 00:21
 16/19 anonim ***** válasza:

De mennyi időről van szó? FÉl nap? Pár nap? Hetek?

Ha ezt nem írod meg, nem lehet válaszolni. 1-2 nap türelmet lehet adni.

Még az előző voltam.

2017. febr. 13. 00:22
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát azt hiszem ez felejtős pasi.Már volt fent vagy egy jópárszor,de se bú vagy bá....törjön le a kezem,ha írok neki! Legszívesebben az ismerőseim közül is törölném,de akkor az utolsó remény is elszállna,abból még egy kicsi azért van.Nem értem miért nem lehet nyílt lapokkal játszani...pasik...csak a gond van velük!!!Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Feladom...nem írok...picit még reménykedem...ennyi.
2017. febr. 13. 11:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
"Nagy melója van", ez az is lehet, hogy gyűjti a neten megismert nőket excelbe, különféle makrókkal díszítvén, melyikkel milyen volt a randi, aztán meg filtereket is kell gyártani, pivot táblát...nem egyszerű munka ám az.
2017. febr. 13. 15:11
 19/19 A kérdező kommentje:
:D Ez jó!!! Inkább keresek mást :) Aztán majd én is csinálok ilyen táblázatot és marha elfoglalt üzletasszony leszek!
2017. febr. 13. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!