Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismerkedtem egy pasival, írta, hogy kicsit eltűnik, mert nagy melója van. Egyszer ráírtam poénból, hogy azért jelentkezem, nehogy elfelejtsen. Nem válaszolt. Ez most engem fullra lerázott? Ne is várjam, hogy jelentkezzen? Írjak neki?
Itteni felhasználó??
Egyébként, simán lehet, hogy csak a munka miatt.
De lehet, csak válaszolni felejt el..
Engem is " el szoktak felejteni ". Nem tudom, direkt vagy véletlen, de rájöttem, jobb ha én is " elfelejtem " azt, aki engem is.
"Neten megismerkedtem egy pasival..."
SZÉLHÁMOS ALARM!!! Nagy melóban kúrogatja a nejét, téged meg szopat.
Szerintem ne írj rá újra. Ha nem jelentkezik 1.5-2 hétig, akkor felejtsd el végleg. Még egyszer ráírni egyrészt azért nem jó ötlet, amit te is írtál, hogy nyomulásnak veheti. Másrészt meg azért, mert ha akar még veled beszélni, akkor úgyis jelentkezni fog.
Nekem is írta már azt pasi, hogy "majd beszélünk". Először még azt gondoltam, hogy oké, eltelt 1-2 hét, biztos dolga van. Aztán írtam neki megint, semmi reakció. Itt lezártam a dolgot. Aztán volt még egy ilyen eset (más pasival), aki szintén írta, hogy majd beszélünk, de itt már tudtam, hogy az a majd sosem fog eljönni. Igazam lett, de nála már nem áltattam magam semmivel. Te se tedd, ha nem jelentkezne, de szurkolok, hogy írjon, amikor lesz ideje. :)
Gondolkozz felnőtt ember módjára.
Nem tud egy pár szavas üzenetet küldeni egy olyan embernek aki "elvileg" érdekli??? Nincs 10 másodperce???
Ehh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!