Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy sráccal van barátnője de én csókoloztam a sráccal de nemtudtam hogy neki barátnője van 17/L mit tegyek?
Sziasztok!
Nagyon rosszul érzem magam amiatt amit tettem , de nem csak én voltam a hibás mert a srác nem mondta el hogy van barátnője , nemrég találkoztam vele úgy mint egy srác én egy lány .. hát csókoloztam vele meg beszélgettünk de csak hülyeségekről , nagyon hamar esek szerelembe szóval már azt érzem hogy hiányzik minden percben vele lennék és amikor rá gondolok a gyomrom olyan fura .. azt hiszem ezt hívják szerelemnek?, tanácsokat kérnék .. mitcsináljak ? felejtsem el a srácot ?
Szerintem abba gondolj bele, hogy ha esetleg szakítana a barátnőjével, és összejönnétek, végig benned lenne, hogy a srác azt a lányt is megcsalta veled (igen, a csókolózás megcsalás). Tudnál nyugodt lenni? Meg tudnál bízni benne?
Ilyen sráccal nem érdemes kezdeni. Összejöttök, és majd a következő lány előtt is titkolja, hogy van barátnője, aztán majd vele is smárol... De ha te ilyen helyzetben akarsz lenni, akkor egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!