Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tarthatnak szexkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tarthatnak szexkapcsolatok közel 1 évig, vagy akár pár évig is? Többi lent. L22

Figyelt kérdés

Azt nevezem szexkapcsolatnak, mikor a 2 fél csak szexelni jár össze (max. sörözés, filmezés belefér, de a szex a lényeg) és emellett egyik félnek sincs párkapcsolata. Vagy csak egymással fekszenek le, vagy alkalmanként mással is.

Eddig 3 ilyen viszonyom volt, mindig csak az éppen aktuálissal feküdtem le, az kielégített. Egyik közben volt egy egyéjszakásom régi ismerőssel.

A 3-ból egyik csak pár alkalmas lett, mert nem volt jó a szex. A másik kettő pedig 2 illetve 3 hónapig tartottak. Mindkettőnek az vetett véget, hogy többet kezdtem érezni a fiúk iránt. Ők megérezték, bár ez nem volt nehéz, többet írtam nekik, érzelmesebb lettem. Ők nem éreztek többet, elbúcsuztunk egymástól mielőtt elmélyültek volna az érzéseim. Egyiket sem bántam meg, jó volt a szex amíg tartott.

Csak nem értem, hogy tarthat sokaknak egy ilyen viszony évekig? Egyik félnek sem hiányzik a párkapcsolat? Vagy sok esetben, ahol az egyik fél már többet érez a másik iránt, hogy tud így élni? Mikor még csak kezdtem többet érezni, már muszáj volt tisztázni mi legyen. Más nem érez rá késztetést? A másik félnek pedig nem tűnik fel, vagy nem zavaró, hogy többet lát bele a partnere?

Az is mesélhet, akinek konkrét tapasztalata van, privátba is.

Nem vagyok kíváncsi a r.bancozásokra, 2,5 évig és 1 évig tartó párkapcsolatom is volt már, sosem csaltam meg senkit.

2017. febr. 12. 20:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
95%

azért rendesek az itteni válaszolók. Aki bezárkózva vár az igazira, az prűd, szenvedélytelen fadarab, aki meg szexkapcsolatba is belemegy, az meg erkölcsi fertő, ribizli, miegymás... Háhh! Tehát szerintetek NINCS NORMÁLIS NŐ??? Vagy hülye aszexuális, vagy hülye ribi... Ti vagytok gyökerek!!!

A kérdésre válaszolván: igenis eltarthat hosszú ideig is egy szexkapcsolat, ha valami okból érzelmileg tényleg nincs meg a közös nevező, de testileg nagyon is összeáll a dolog. Én jobbnak is tartom inkább ezt leszögezni, mint a jelek ellenére komolyabbra fordítani a dolgokat, aztán pofára esni. Persze a hosszú időhöz kell mindkét fél szerencsétlensége is, hiszen aki szexelget, az vonzóbb, és ha ilyen hosszú ideig nem talál párt, akkor már nagy a baj. Illetve lehetséges az is, hogy keresgélnek, de mindig bele sikerül nyúlni valami rosszba, aztán pár nap, hét után újból a szerető ágyában köt ki a fél. Nekem van egy ilyen szexkapcsolatom, már idestova 7 éve vagyunk hébe-hóba egymás örömére. Nem nagyon csaljuk meg egymással a párjainkat, bár volt ilyenre is példa, de amikor mindketten szinglik vagyunk, akkor gyakran összejárunk. 2010 óta.

2017. febr. 12. 22:07
 22/24 A kérdező kommentje:

#19. lehet, hogy csak hiszed, hogy ő is többet érez. Akár mindketten többet éreztek, akár csak te, ez így már a végéhez közeledik.

#20. Neked is köszi. Hihető, hogy úgy is tarthat évekig, ha a két fél nem szereti a kötött kapcsolatot.

#21. Egyetértek, hogyha valaki talál partnert szexre, de mondjuk évekig nem talál párkapcsolatot, -annak ellenére, hogy szeretne- akkor nem a külsejével van probléma. Vagy nincs semmi defekt a személyiségével, de folyamatosan rosszba nyúl bele... ez is nagyon ritka, hogy valaki ennyire szerencsétlen legyen. Eközben pont van valakije, akivel nagyon jó a szex és ő sem talál magának párt. Nagyon sok mindennek össze kell jönnie ahhoz, hogy évekig tartson.

2017. febr. 12. 22:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

21-es vagyok.

Azért azt is számba kell venni, hogy ha valakinek van egy tökéletesen működő szexkapcsolata, az nehezen fog belemenni egy olyan kapcsolatba, ahol ha érzelmileg minden rendben is van, de pont a szex nem működik. Azaz egy jó szexpartner magasabbra helyezi a lécet, illetve csillapítja a motivációt. Ezek is közrejátszhatnak.

2017. febr. 12. 22:45
 24/24 A kérdező kommentje:
Tényleg, a 2 jó szexkapcsolatom alatt nekem sem volt motivációm arra, hogy egy új, akármilyen kapcsolatot keressek.
2017. febr. 12. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!