Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, önbizalomhiány, szexkapcsolatok?
Az lenne a problémám, hogy tavaly — majdnem egy éve — megcsalt a barátnőm, aki életem első szerelme volt. Nem a szex miatt, hanem inkább lelki okokból; szerinte keveset voltunk együtt, kevés volt a közös program.
Ő rögtön átlépett másik kapcsolatba, én pedig tök egyedül maradtam. Szar időszak volt, és pár hónapig rá sem tudtam nézni senkire.
Tavasszal elkezdtem ismerkedni, mint lazább, mind rendes kapcsolatot is a lehetőségek között tartva. Itt jön az érdekes rész: idén sokkal több lánnyal feküdtem le, mint eddig bármikor. Valahogy semennyire nem okoz problémát szexre lányokat találni, míg régen ez csak elvétve ment. Most pedig gyakorlatilag erőlködés nélkül.
Ugyanakkor egyre inkább azt éreztem, hogy nem elég a szex. Nekem szükségem lenne valakire, akivel el tudok járni helyekre, meg tudom beszélni a dolgokat, akire számíthatok, vagy akár akitől reggelente kapok egy kedves üzenetet a telefonomra. Soha nem voltam egy romantikus, kapcsolatfüggő ember, de ezek a dolgok most rettentően hiányoznak.
Próbáltam ismerkedni, volt pár randim is, de semmire nem vezettek. Kialakult bennem egy belső gát, nem tudom teljesen önmagamat adni, tele vagyok kételyekkel: mi van, ha nem vagyok elég jó neki emberileg? Próbálok küzdeni az érzés ellen, de nem megy. Nyilván az is hozzájárult, hogy két barátomat is elvesztettem, mert mindkettőjüknek fontosabbak voltak a saját problémáik, mint a barátságunk.
Egy nullának, értéktelen embernek érzem magamat. Legjobb esetben is csak átlagosnak, akinek semmi esélye a sok más pasi között a nőkért vívott versenyben.
tl;dr: elveszett az önbizalmam a nők terén, hogy szerezzem vissza?
26/F
Erre nem tudok mást mondani, csak azt, hogy kapcsolj ki, és ne gondold túl a dolgokat. Hagyd, hogy megtörténjenek veled dolgok és alakul, ahogy alakul.
Amúgy sajnos én is olyan ember vagyok mint te, hogy túlgondolok mindent néha. És én is így tudok ellene védekezni, hogy nem gondolkodok csak sodródom.
* soha nem voltam romantikus, kapcsolat függő
Ez a magyarázat, hogy a 'nagy szerelmed' miért lépett le és miért nem jön ossze egy normális kapcsolat...
Kedves második, szerintem félreérted. Egyrészt nem mondtam olyat, hogy nagy szerelmem — csak az első szerelmem; most hogy ez nagy, vagy kicsi...
Másrészt pedig az időbeliség. Előtte nem voltam ilyen, és most mintha megváltoztam volna.
De azért köszönöm a válaszodat.
természetes, hogy változik az ember.
hát, jó tanácsot adni lehet nem tudok. :D nekem kicsit az használt, hogy elkezdtem edzeni járni, nem foglalkozni annyit mások véleményével (ha pl találkozol valakivel ne azon görcsölj, hogy bírni fognak-e.. add önmagad, ha ez nem jön be nekik, akkor örülj, hogy hamar kiderült:))
a 'barátok' általában lelépnek. nekem is van olyan, akire azt hittem hogy hú milyen jó barát, de végül kiderült, hogy túl önzőek egy normális barátsághoz. ezen túl kell lépni :)
csinálj olyan dolgokat amik örömet okoznak, és sz-rd le mások véleményét. lényegében ennyi. :D ne görcsölj, majd ha megismersz valakit akivel együtt kell lenned, tudni fogod :)
22L
Ugyanez történt velem is, csak én még abbana fázisban vagyok, hogy kilábalni nehéz, és abszolút nem kívánom a szexet már vagy fél éve..
én egyedül, ő azóta már a második kapcsolat..
a lényeg hogy tényleg ne gondolj és szórd ki a negatív embereket az életedből innentől csak magaddal foglalkozz és fejleszd magad. Utazgass, és csinálj olyant ami örömet szerez.. idővel jobb lesz
én néha prostikhoz megyek idáig züllöttem, de valahogy nem az igazi..
Sajnos szinte már lehetetlen olyan lányt találni, aki őszintén szeretni is tudna teljes szívéből. (Nekem egy ilyen lány volt az életemben, és több szerintem már nem is lesz)
Ez van, el kell fogadni, hogy a nők javarésze a szexen kívűl mást nem tud nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!