Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Miért érzek így?
Az elmúlt egy évben nem vagyok képes nyitni senki felé párkapcsolati szempontból. Jelentkező akad, olyanok is, akik még akár be is jönnének, de teljesen úgy érzem, hogy nem vagyok elég ahhoz, hogy akár egy (nem bunkóságból) csúnyább fiút is meg tudjak tartani. A legutolsó párkapcsolatom pár hónapig tartott csak. Értelme nem volt, tudom, hülyeség de csak azért volt, hogy ne legyek egyedül. Egyáltalán nem tetszett a srác, meg semmi, nem feküdtem le vele. Eléggé csúnyácska fiú volt, mégis megcsalt, ami igazából nem bántott, legalább vége lett. Néha úgy éreztem, hogy hiányzik, de azóta rájöttem, hogy csak maga az érzés hiányzott, hogy tartozzak valakihez, hogy szeressenek és szerethessek. De ettől függetlenül nem vagyok képes nyitni senki felé. És nem értem ezt. Régebben ezzel nem volt gondom.
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy 4 párom volt eddig, ebből kettő megcsalt, egy meg azért dobott, mert én voltam neki az első, és ő más lányokkal is ki akarta próbálni.. Szóval valószínűleg ezek miatt alakultak ki bennem a félelmek.
Én magamnak nem igazán tetszem, mások viszont azt mondják, hogy szép vagyok, és hogy túlságosan lebecsülöm önmagam. (bár nem értem ők mit látnak..)
Le lehet ezt küzdeni valahogy? Valaki volt/van ilyen helyzetben? Tanácsok, ötletek?
Kedves első!
Köszönöm ezt az értelemtől csillogó hozzászólást. Valószínűleg te pont elég lennél a feladathoz, tekintve, hogy mekkora fallosz vagy :)
"Egyáltalán nem tetszett a srác, meg semmi, nem feküdtem le vele. Eléggé csúnyácska fiú volt, mégis megcsalt, blablabla..
Íme teljes szövegkörnyezetben. Bocsi,de ezen nyekergek Xddd
Én tudom mit írtam.. Csak nem azt, amit te írtál először. Azért nem ugyanaz a kettő :)
És amúgy kérdezem én, ha nem fekszek le valakivel az első hét után, akkor már magától értetődő, hogy meg fog csalni..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!