Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha húszas éveinek elején járó férfiként taszítanak az egyéjszakás kalandok, szexkapcsolatok, fesztiválszerelmek, buliban ismeretlenekhez dörgölőzések?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 23:27
1/14 anonim válasza:
Pf leginkább semmit?! Amúgy nő kell neked, vagy miért tetted fel ezt a kérdést te klingon?
2/14 anonim válasza:
akkor keress valakit tartós kapcsolatra
3/14 anonim válasza:
Ismerkedj introvertált lányokkal.
4/14 anonim válasza:
Fordulj kezelőorvosodhoz vagy gyógyszerészedhez!
5/14 anonim válasza:
Írj ki egy panaszkodásnak álcázott dicsekvést, társkeresést.
6/14 anonim válasza:
zártosztályon a helyed, én mondom :)
7/14 A kérdező kommentje:
1: wej neH 'e'. (Remélem jól írtam.)
3: Mintha az olyan egyszerű lenne. :)
5: Ilyesmire gondolsz?: "Elegem van abból, hogy mindig csak szexre kellek a nőknek, valaki szeretne komoly kapcsolatot?" Ez aztán 100%, hogy beválna.
2015. febr. 19. 23:39
8/14 anonim válasza:
Fogadd el magad, ez is normális (bár ritkább), nem csak az, hogy valaki végigmegy 80 non egy év alatt ebben a korban. Hozzád hasonló értékekkel bíró lányt keress.
9/14 anonim válasza:
Szia
Ritka az ilyen normal gondolkodasu pasi
En is ilyen vagyok csak nobe
Keress ilyen lanyt
Sok sikert kevesen vagyunk
Pussz
10/14 anonim válasza:
Nem sérült meg a heréd? Tesztószteronod rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!