Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemnek miért van beállítva az egyéjszakás kalandja a facebookon a kedvencei közé? Nem furcsa ez?
Lehet hogy csak törölte a beszélgetéseiket azóta.
Lehet hogy régen tette kedvenc listára amikor még az volt.
Lehet hogy csak úgy maradt, mert lusta a vőlegényed változtatni a státuszokon.
Lehet az is hogy nem véletlenül maradt így.
Miért nem kérdezed meg tőle?
De normálisan, nem számonkérően.
Kérdezd meg tőle..Ahogy előttem is írták.
Illetve, ha ennyire zavar kérd meg, hogy lépjen be, azután pedig annak a chatben keressétek ki a csaj nevét, majd kattanj rá.. Nem lehet törölni az előző beszélgetéseket, ha rákattansz megint, mint,ha írni akarnál neki, akkor elöjönnek az eddíg írogatott dolgok. Szépen visszagörget/ visszagörgetsz és vagy mély megnyugvás és szégyen érzet, hogy nem bíztál benne vagy pedig hideg zuhany, hogy mekkora tahó, te meg elgondolkodhatsz, hogy mit rontottál el.. Elvégre ketten töltik azt a bizonyos hordót.
15:04-es vagyok, most olvastam el megint, hogy már ezt megtetted és olvastad a beszélgetést.
Akkor marad a kérdezés.. Egyébként lehet a jó emlék miatt.. Volt hasonlóban részem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!