Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mondanátok nekem olyan okokat, amik távol tarthatnak egy lánytól, akkor is, ha mindkettő érez valamit a másik iránt?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem akar kapcsolatot(amúgy ez egy félévvel ezelőtt volt), de egyre inkább viselkedik úgy, mintha többet akarna. Konkrétan nem mondta ki, de egyre kétértelműbben viselkedik. Reménykedjek? Vagy nincs értelme? Minek higgyek, a viselkedésének, vagy annak, hogy mit mondott pár hónappal ezelőtt?2013. ápr. 2. 23:16
1/5 anonim válasza:
Fél év alatt teljesen megváltozhat a hozzáállása. Lehet, akkor még nem volt biztos az érzéseiben.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. mit kellene tegyek?
2013. ápr. 2. 23:37
3/5 anonim válasza:
Várj... Én is ezt csináltam, és most együtt vagyunk:) egyszer, amikor úgy fog alakulni közeledj, de ne rámenősen, inkább csak add meg neki a lehetőséget hogy ő kezdeményezzen. Hajrá!
4/5 anonim válasza:
Ja amúgy lány voltam:) de remélem tudtam segíteni
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen, segítettetek :)
2013. ápr. 3. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!