Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lesz valaki vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz valaki vonzó a másik számára és valaki meg nem vonzó?

Figyelt kérdés

Mik azok a tulajdonságok, ami miatt egy nőnek vonzó lesz az adott pasi vagy éppen hogy nem vonzó. (genetika, egyiknek jobb génjei vannak, több a férfi nemi hormon egyikben stb stb)

Tudom mindenkinek más a szép vonzó de azért van egy átlag.

Pl: ő ( [link] hozzá a legtöbb nő nem vonzódik.

Ő ( [link] pedig a legtöbb nőnek vonzó

2013. márc. 30. 01:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a nők ízlését senki sem érti,még maguk sem,bár a férfiak se panaszkodhatnak...

Jáksó úr az tényleg ronda mint a bűn,ha akár egyetlen egy csajnak is bejön egy ilyen alak akkor most azonnal fejbe lövöm magam

George Clooney egy hihetetlen vonzó pasas,viszont vannak olyan nők akik azt mondják hogy nem nagy szám...én meg azt mondom erre hogy álszentek...

2013. márc. 30. 01:32
 2/11 anonim ***** válasza:

1! bocs

a Jáksó a danubius-n is tök jól vezette a listát, jó a humora, lehet vele dumálni

ne haragudj, de a George Clooney, nekem nem jön be

nem mondtam, hogy 100-s vagyok, de nekem többet ér, ha valakivel tudok dumálni N

2013. márc. 30. 01:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Külsőre értettem

2013. márc. 30. 01:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyes, hozzam a lőszert?
2013. márc. 30. 01:40
 5/11 A kérdező kommentje:

Amúgy jáksó, nem ronda szerintem, állát leszámítva :)

Inkább csak az van elterjesztve hogy ronda. Sok nőnek bejön. Egy barátom akár ikertesója is lehetne és tapadnak rá a nők

2013. márc. 30. 01:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Inkább talán igénytelen a borostájával meg a idétlen grimaszaival.
2013. márc. 30. 01:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja,a ronda nők biztos :D
2013. márc. 30. 01:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem az egyik tök átlagos szép, egyáltalán nem ronda, jóó nem az a tipikus jó nő
2013. márc. 30. 01:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Jó kérdés!

Engem örökké a magas, izmos, barna szemű szőke férfiak vonzottak.

A párom, akibe fülig szerelmes vagyok, inkább alacsony, kicsit kövérkés, kék szemű, barna hajú srác.

2013. márc. 30. 04:04
 10/11 anonim ***** válasza:

én mindig a kémiára (hormonokra) fogtam azt ha valaki nagyon bejön anélkül, hogy közelebbről ismerném

egyébként meg ápoltság, amibe bele tartozik, hogy nem hagyja magát elhízni és a stílus az ami nekem számít, a kisugárzással együtt... ha ezek nincsenek összhangban, akkor az illető nem fogott meg

2013. márc. 30. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!