Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki vonzó a másik számára és valaki meg nem vonzó?
Mik azok a tulajdonságok, ami miatt egy nőnek vonzó lesz az adott pasi vagy éppen hogy nem vonzó. (genetika, egyiknek jobb génjei vannak, több a férfi nemi hormon egyikben stb stb)
Tudom mindenkinek más a szép vonzó de azért van egy átlag.
Pl: ő ( [link] hozzá a legtöbb nő nem vonzódik.
Ő ( [link] pedig a legtöbb nőnek vonzó
Szerintem a nők ízlését senki sem érti,még maguk sem,bár a férfiak se panaszkodhatnak...
Jáksó úr az tényleg ronda mint a bűn,ha akár egyetlen egy csajnak is bejön egy ilyen alak akkor most azonnal fejbe lövöm magam
George Clooney egy hihetetlen vonzó pasas,viszont vannak olyan nők akik azt mondják hogy nem nagy szám...én meg azt mondom erre hogy álszentek...
1! bocs
a Jáksó a danubius-n is tök jól vezette a listát, jó a humora, lehet vele dumálni
ne haragudj, de a George Clooney, nekem nem jön be
nem mondtam, hogy 100-s vagyok, de nekem többet ér, ha valakivel tudok dumálni N
Amúgy jáksó, nem ronda szerintem, állát leszámítva :)
Inkább csak az van elterjesztve hogy ronda. Sok nőnek bejön. Egy barátom akár ikertesója is lehetne és tapadnak rá a nők
Jó kérdés!
Engem örökké a magas, izmos, barna szemű szőke férfiak vonzottak.
A párom, akibe fülig szerelmes vagyok, inkább alacsony, kicsit kövérkés, kék szemű, barna hajú srác.
én mindig a kémiára (hormonokra) fogtam azt ha valaki nagyon bejön anélkül, hogy közelebbről ismerném
egyébként meg ápoltság, amibe bele tartozik, hogy nem hagyja magát elhízni és a stílus az ami nekem számít, a kisugárzással együtt... ha ezek nincsenek összhangban, akkor az illető nem fogott meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!